آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۴۱۴

ترافیک ۱۸۰ کیلومتری در معابر شهر تهران

رییس مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: در امروز و آغاز سال تحصیلی شاهد ایجاد ترافیک ۱۸۰کیلومتری در معابر شهر تهران بوده‌ایم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، همایون فتاحی رییس مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران در جلسه ستاد استقبال از مهر که درراستای رصد ترافیک پس از بازگشایی مدارس برگزار شد، اظهار داشت: در امروز و آغاز سال تحصیلی شاهد ایجاد ترافیک 180کیلومتری در معابر شهر تهران بوده‌ایم.

 

وی ادامه داد: میزان ترافیک ایجاد شده در چهارم مهرماه امسال با اول مهر سال گذشته برابر است. به گونه‌ای که در اولین روز مهرماه سال گذشته ترافیک 180کیلومتری در ساعت 8 صبح که به نوعی پیک ترافیک صبحگاهی است ایجاد شده بود.

 

فتاحی افزود: ایجاد 180 کیلومتر ترافیک در صبح امروز به گونه‌ای است که 400 هزار خودرو به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده و 150 دوربین نظارتی نیز وظیفه رصد خودروها را بر عهده دارند.

 

رییس مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: در صورت احداث خط شش و هفت مترو نیز این مشکل ترافیک حل و فصل خواهد شد.

 

فتاحی با بیان اینکه تمامی بزرگراه‌های تهران صبح امروز دارای ترافیک سنگین و یا مقطعی بودند، گفت: با این حال معابر غرب به شرق تهران و مرکزی دارای بیشترین ترافیک بوده‌اند.

 

رییس مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه اولین ترافیک صبحگاهی امروز از آزاد راه تهران به کرج در محدوده شهید باکری ایجاد شد، افزود: بعد از آن شاهد بروز ترافیک در بزرگراه همت، آبشناسان، زین الدین و نواب بوده‌ایم.

 

فتاحی همچنین در مورد ترافیک عصرگاهی نیز گفت: عمدتا پیک ترافیک عصرگاهی از ساعت 17 آغاز می‌شود اما بازه زمانی وسیع تری نسبت به صبح دارد و عمدتا طول ترافیک به 240 کیلومتر می‌رسد، اما چون بازه زمانی آن گسترده است مردم ناراحتی کمتری نسبت به صبحگاه دارند.

 

وی در مورد اولین تصادف صبح امروز نیز گفت: در بزرگراه امام علی در ساعت 6:25 دقیقه صبح امروز اولین تصادف گزارش شد که خوشبختانه تا کنون هیچ گونه تصادف جرحی و فوتی رخ نداده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار