آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۵۵۸۰
شوهانی در تشریح سوال خود از وزیر ورزش و جوانان:

انرژی وزارت ورزش‌ و جوانان صرفا متوجه ورزش است/ بعضی فدراسیون‌ها در اختیار یک خانواده قرار دارند

نماینده مردم ایلام با بیان اینکه وزارتخانه ورزش و جوانان مسئول رسیدگی و توجه به تمام مسائل از جمله حوزه جوانان است، گفت: متاسفانه این وزارتخانه توجه کافی را به حوزه جوانان ندارد و این امر مغفول مانده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد شوهانی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه) پارلمان در توضیح سوالش از محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان گفت: من قبل از ورود به بحثم به تمام هموطنان به دلیل فاجعه منا تسلیت می‌گویم؛ این حادثه نتیجه بی‌تدبیری آل‌سعود است که امیدوارم عربستان تحت فشار بیشتری قرار گیرد تا دگییر شاهد تکرار این مسائل نباشیم.

 

وی با بیان اینکه سوالم را در 4 محور مطرح می‌کنم، گسترش فساد و بی‌اخلاقی در ورزش، دخالت در امور فدراسیون‌ها و هیات‌های استانی، فراموش شدن حوزه جوانان و انتصابات را این 4 محور برشمرد.

 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی اظهارات و برخی اقدامات دبیر ورزش و جوانان را نوعی فرار به جلو توصیف کرد و گفت: شما در ابتدای وزارتتان تاکید کردید که به مسائل جوانان به طور خاص خواهید پرداخت و مطلعید که نمایندگان هم نسبت به این موضوع دغدغه دارند اما متاسفانه امروز شاهد عدم انجام بسیاری از اقدامات مربوط به حوزه جوانان هستیم.

 

گودرزی با اشاره به اینکه امروز در رشته‌های جمعی از جمله والیبال و فوتبال شاهد افت شدید هستیم تصریح کرد: آقای گودرزی! پاسخ بدهید که امروز برای ارتقای سطح ورزش کشور چه کرده‌اید.

 

نماینده مردم ایلام در مجلس همچنین به حوزه جوانان اشاره کرد و از وزیر ورزش پرسید که شما برای مهم‌ترین مسائل کلیدی امروز جوانان یعنی اشتغال و مسکن چه کرده‌اید؟

 

شوهانی خطاب به وزیر ورزش گفت: آقای گودرزی! وزارت شما وزارت ورزش جوانان نیست بلکه وزارت ورزش و جوانان است.

 

وی با بیان اینکه سن ازدواج در کشور افزایش یافته و شاهد افزایش طلاق هستیم تصریح کرد: شما با توجه به وجود این معضلات برای رسانه‌ها چه کرده‌اید؟

 

شوهانی به یکی دیگر از محورهای اظهاراتش یعنی بحث فساد در ورزش اشاره کرد و گفت: دراین باره مقام معظم رهبری و آقای رئیس‌جمهور دغدغه‌هایی داشتند اما متاسفانه شاهدیم فساد در ورزش با بی‌اخلاقی و بداخلاقی‌ها در حال گسترش است.

 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی عدم تخصص‌گرایی در مدیریت ورزش را باعث بروز سردرگمی و همچنین فساد دانست و خاطرنشان کرد: چرا باید کارهای تخصصی همچون واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به معاونت حقوقی مجلس واگذار شود؛ امروز پرسپولیس و استقلال بدبخت شدند و وضعیت امروز پرسپولیس را همگان مشاهده می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه فساد فقط جابه جایی پول نیست خاطرنشان کرد: توضیح نامناسب امکانات نیز نوعی فساد محسوب می‌شود، آقای گودرزی! بگویید در دو سال اخیر چه اقداماتی برای توزیع مناسب امکانات کرده‌اید؟ آقای گودرزی! تصریح کنید در دو سال اخیر چه اقداماتی برای حوزه‌های عمرانی ورزش انجام دادید؟

 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه دخالت در فدراسیون‌ها فساد ایجاد می‌کند گفت: شما در کمیسیون در پاسخ به سوال آقای قاضی‌پور گفتید داورها تخلف کرده‌اند حال سوال ما از شما این است که در این زمینه چه اقداماتی انجام دادید؟

 

شوهانی از وزیر ورزش سوال کرد که آیا واسطه‌گری و پرداخت رانت جا به جایی بازیکنان فسادآور نیست؟

 

وی با بیان اینکه انتخاب مدیران ضعیف برای وزارت ورزش مشکل‌ساز شده است گفت: امروز 10 نفر از مدیران وزارت ورزش از کشتی‌اند و تخصص لازم را در این زمینه ندارند.

 

شوهانی با اشاره به اینکه امروز در بسیاری از رشته‌ها پول جای پهلوانی را گرفته است اظهار داشت: در رشته‌ای مانند فوتبال شاهد این معضل هستیم که باید برای آن چاره‌ای اندیشید.

 

نماینده مرد ایلام در مجلس همچنین از وزیر ورزش پرسید چرا در باشگاه‌های بدنسازی از توزیع مکمل‌ها که به سلامت مردم ضرر می‌زند جلوگیری نمی‌شود.

 

شوهانی در بخش دوم طرح سوال خود از وزیر ورزش و جوانان درباره علت گسترش فساد و بداخلاقی در ورزش، غفلت از مسائل اساسی جوانان، دخالت در امور فدراسیون‌ها و هیأت‌های ورزشی و بی‌توجهی به شایسته‌سالاری در انتصابات گفت: فدراسیون‌ها سازمان‌های مردم نهاد هستند لذا وزارت ورزش صرفا باید بر آنها نظارت کند نه اینکه در آنها دخالت کند.

 

بعضی فدراسیون‌ها در اختیار یک خانواده قرار دارند

 

وی با اشاره به اینکه بعضی از فدراسیون‌های ورزشی در اختیار یک خانواده قرار دارند، اظهار داشت: در مسابقات جهانی کشتی دیدیم که این مسئله موجب کسب نتایج ضعیف شد.

 

شوهانی با این پرسش که چرا بسیاری از فدراسیون‌ها هنوز با سرپرست اداره می‌شوند، گفت: در رأس فدراسیون اسکی فردی که مورد نظر وزارت ورزش بود منصوب شد که در طی آن کل کادر فنی استعفا دادند.

 

در برخی فدراسیون‌ها انتخابات برگزار شده اما وزیر ورزش احکام را نزده است

 

وی از نخوردن احکام به رغم برگزاری انتخابات در برخی فدراسیون‌ها انتقاد کرد و افزود: قهرمانان ملی ما بعضا در بدترین شرایط قرار دارند.

 

قهرمانان ملی به  دستفروشی می‌پردازند

 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از قهرمانان ملی به دستفروشی پرداخته یا گوشه‌نشین شده و یا روانه خارج از کشور می‌شوند.

 

چرا برخی مدیران ستادی وزارت ورزش دستگیر شدند؟

 

وی با طرح این سوال از گودرزی که چرا برخی مدیران ستادی وزارت ورزش دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر شاهد نخبه‌کشی و اسطوره‌کشی در ورزش بودیم؛ مگر ورزش ما چند اسطوره دارد؟

 

شوهانی با کم‌توجهی وزارت ورزش به زیرساخت‌های مناطق محروم و وجود پروژه‌های متعدد نیمه‌تمام در این مناطق گفت: به علت فقدان برنامه جامع در وزارت ورزش شاهد نتایج ضعیف در کشتی، والیبال و فوتبال کشور بودیم.

 

وی تصریح کرد: زمانی که نام آقای گودرزی برای تصدی وزارت ورزش مطرح شد من موافق رأی اعتماد به ایشان بودم اما امروز به دلیل عدم اجرای برنامه‌های ارائه شده از سوی ایشان طرح سوال کردم.

 

طرح استیضاح وزیر ورزش با 50 امضا تقدیم هیأت رئیسه شده است

 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در پایان به تقدیم طرح استیضاح وزیر ورزش به هیأت رئیسه با حدود 50 امضا اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار