51 مجروح حادثه تروريستي سرباز در‌ مركز درماني سيستان و بلوچستان‌ تحت درمان هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۶۴۰
رئيس دانشگاه علوم پزشكي زاهدان خبر داد:

51 مجروح حادثه تروريستي سرباز در‌ مركز درماني سيستان و بلوچستان‌ تحت درمان هستند

رئيس دانشگاه علوم پزشكي زاهدان گفت: در پي حادثه تروريستي پيشين سرباز، 51 نفر از مجروحان اين حادثه به مراكز بهداشتي و درماني تابعه دانشگاه اعزام شدند و هم اکنون در حال پيگيري اقدامات درماني خود هستند.

مسعود صالحي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در زاهدان، اظهار داشت: در پي حادثه تروريستي در منطقه پيشين سرباز که منجر به شهيد و مجروح شدن جمعي از فرماندهان سپاه و سران قبايل و طوايف استان شد، اقدامات درماني لازم توسط دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان به انجام رسيد.

وي افزود: 51 نفر از مجروحان اين حادثه به مراكز درماني تابعه دانشگاه اعزام، و در بيمارستان بستري شدند كه از اين تعداد، چهار نفر به صورت سرپايي درمان، و شش نفر در بخش ICU بيمارستان‌هاي ايرانشهر و چابهار بستري، و تحت درمان قرار گرفتند.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي زاهدان ادامه داد: در ساعات اوليه پس از اطلاع از حادثه، ستاد بحران دانشگاه تشكيل، و چهار دستگاه آمبولانس از پايگاه‌هاي پيشين، جكيگور، سرباز و درگز به محل حادثه اعزام شد كه آمبولانس پيشين در دقايق اوليه پس از حادثه و سه آمبولانس ديگر ظرف 20 دقيقه نخست به محل حادثه رسيدند.

صالحي افزود: همچنين تعداد 23 دستگاه آمبولانس ديگر از پايگاه‌ها و مراكز بهداشتي درماني دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني استان به محل حادثه اعزام شدند و مجروحان حادثه را به بيمارستان‌ها و مراكز درماني تابعه دانشگاه منتقل كردند.

وي تصريح کرد: در حال حاضر شش نفر از متخصصان دانشگاه در بيمارستان امام علي (ع) چابهار و پنج نفر در بيمارستان خاتم الانبيا ايرانشهر به امر مداواي مجروحان حادثه مشغول هستند.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي زاهدان تصريح كرد: تمام مجروحاني كه نياز به اعمال جراحي داشته‌اند تحت عمل جراحي قرار گرفته و هم اكنون به بخش‌ها منتقل شده‌اند.

لازم به ذکر است، در پي بروز اين حادثه تمام بيمارستان‌هاي دانشگاه به حالت آماده باش درآمدند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار