کد خبر:۴۴۷۴۸۱
دین‌پرست خبر داد

وزیر کشور به ژنو می‌رود

قائم مقام وزیر کشور در امور بین الملل از سفر رحمانی فضلی ، برای شرکت در شصت و ششمین اجلاس کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (اکسکام ) به ژنو خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، بابک دین پرست قائم مقام وزیر کشور در امور بین الملل و رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور گفت: رحمانی فضلی در نشست اکسکام که با حضور مقامات عالی‌رتبه کشورهای عضو ، سازمانهای مردم نهاد و اهداکنندگان بین المللی از 13 تا 17 مهر در ژنو برگزار می شود، شرکت خواهد کرد.

 

وی ادامه داد: قرار است وزیر کشور علاوه بر سخنرانی در اجلاس شصت و ششم کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ( اکسکام ) با مقامات عالی‌رتبه کشورهای پاکستان ، افغانستان و کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان دیدار و گفتگو کند.

 

دین پرست با اشاره به اینکه با ابتکار و پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و موافقت سایر اعضاء، اجلاس امسال اکسکام به موضوع پناهندگان افغانستانی اختصاص یافته است، تصریح کرد : در این نشست مسائل و معضلات پناهندگان افغانستانی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و هیأت عالی‌رتبه کشورمان در این اجلاس بر ضرورت بازگشت داوطلبانه و پایدار توام با حفظ کرامت و عزت پناهجویان افغانستان به کشور خود تاکید دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار