آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۱۳۱۱
جهانگیری در دیدار دبیرکل مجمع صادرکنندگان گاز:

ایران در پساتحریم مشارکت فعال‌تری برای تامین نیازهای گازی جهان خواهد داشت

معاون اول رئیس جمهور گفت: ایران آمادگی دارد در دوران پس از تحریم، با در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی، مشارکتی فعال در تأمین نیازهای گاز جهان داشته باشد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،  به نقل از پایگاه طالاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری عصر امروز (شنبه) در ملاقات محمدحسین عادلی دبیر کل مجمع صادرکنندگان گاز(اوپک گازی)، تحولات دو سال اخیر سازمان و ارتقاء جایگاه بین المللی آن را مثبت و قابل تقدیر ارزیابی کرد و گفت: اقدامات این سازمان و به ویژه ابتکارات دبیرخانه در تکمیل مدل جهانی گاز و تدوین چشم انداز بازار تا سال 2040 و نیز تشکیل شورای فنی و اقتصادی، اقداماتی ارزنده و مثبت است.

 

جهانگیری اجلاس سران این سازمان که قرار است دوم آذر ماه سال جاری در تهران برگزار شود را پراهمیت قلمداد کرد و آن را فرصتی برای تبادل نظر در بالاترین سطح در خصوص بازار گاز جهانی برشمرد.

 

وی با بیان اینکه ایران غنی‌ترین ذخایر گازی جهان دارد، گفت: ایران آمادگی دارد در دوران پس از تحریم، با در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی، مشارکتی فعال در تأمین نیازهای گاز جهان داشته باشد.

 

عادلی دبیر کل ایرانی مجمع صادرکنندگان گاز نیز که در رأس هیأتی برای انجام هماهنگی برگزاری اجلاس سران سازمان در تهران و نیز شرکت در کنگرهی بین المللی نفت و انرژی به تهران آمده است، گزارشی از فعالیت‌های سازمان و نیز بازار جهانی گاز و تحولات آینده­ی آن ارایه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار