کد خبر:۴۵۱۵۶۷

پیش‌بینی حضور ۲.۵ میلیون ایرانی در راهپیمایی اربعین

سرکنسول ایران در کربلا پیش‌بینی کرد، در اربعین امسال حدود دو و نیم میلیون ایرانی به عتبات عالیات عراق بروند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، میرمسعود حسینیان سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کربلا با اشاره به حضور 2 میلیونی زائران ایرانی در سال گذشته طبق آمارهای رسمی، گفت: پیش‌بینی می‌شود که این آمار، امسال به حدود 2.5 میلیون نفر افزایش یابد.

 

او مراسم اربعین را یکی از مهمترین تجمع شیعیان جهان دانست و گفت: این تجمع عظیم‌ علاوه‌بر جنبه‌های اعتقادی و معنوی، یک مانور بزرگ سیاسی اجتماعی نیز محسوب می‌شود و در سال‌های اخیر که تکفیری‌ها در منطقه فعال شده‌اند، حساسیت بیشتری پیدا کرده است.

 

وی با بیان این‌که حضور میلیونی زائران ایرانی در موسم اربعین نیازمند تلاش‌ها و تمهیدات لازم از سوی دو کشور ایران و عراق است، اظهار کرد: این تلاش‌ها با هدف تسهیل سفر زائران صورت می‌گیرد و ما نیز توقع داریم زائران ایرانی، توصیه‌ها و نکات اعلام شده را مد نظر قرار دهند.

 

سرکنسول جمهوری اسلامی در کربلا، زائران ایرانی را به پرهیز از حرکت‌های انفرادی فراخواند و افزود:‌ زائران حتی‌الامکان از سامانه «سماح» که سازمان حج و زیارت به صورت رایگان در اختیار هموطنان قرار داده استفاده کنند که امتیازات خوبی برای زائران در نظر گرفته است و اولویت در اعزام نیز متعلق به افرادی است که از این طریق ثبت نام کرده‌اند.

 

حسینیان گفت:‌ زائران حتما نسبت به تهیه گذرنامه و اخذ روادید اقدام کنند، چون برنامه این است که از عبور افراد بدون گذرنامه و ویزا، جلوگیری شود.

 

وی داشتن امکانات اولیه را از دیگر توصیه‌ها به زائران اربعین دانست و افزود: با توجه به جمعیت بالا و محدودیت امکانات، زائران انتظارات خود را کم کنند و این پیش‌فرض را داشته باشند که ممکن است برخی کمبودها وجود داشته باشد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار