برپايي نمايشگاه نقاشي ويژه دهه كرامت در شهرستان سروآباد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۲۲۳

برپايي نمايشگاه نقاشي ويژه دهه كرامت در شهرستان سروآباد

به مناسبت گراميداشت دهه مبارك كرامت امروز طي مراسمي نمايشگاه نقاشي در شهرستان سروآباد برپا شد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان سروآباد در حاشيه برپايي اين نمايشگاه اظهارداشت: اين نمايشگاه با هدف شناسايي، كشف و پرورش استعدادها و خلاقيت جوانان، اعتلا بخشيدن به معرفت و بصيرت ديني، توجه به فاخر بودن آثار هنري، پرهيز از توليد آثار بي‌‌مايه و ايجاد ارتباط دو سويه بين هنرمندان و مردم برپا شده است.

مهدي صمدي توجه به نيازهاي معنوي و مذهبي را از ديگر اهداف اين نمايشگاه برشمرد و اذعان داشت: قشر جوان به عنوان مخاطبان اصلي فرهنگ و هنر در جامعه نيازمند و جوياي هنر هستند و لازم است به اين نياز بيش از پيش توجه شود.

وي با اشاره به نقش مناسبت‌هاي مذهبي در تعالي معنوي جامعه خاطرنشان كرد: دشمنان ما از هرچه با شكوه‌تر برگزار شدن مناسبت‌هاي مذهبي در بيم و هراس هستند و ما بايد اين جشن‌ها را باشكوه‌تر از گذشته برگزار كنيم تا دشمنان نتوانند به اهداف شومشان دست پيدا كنند.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان سروآباد، تصريح كرد: ايجاد هيجان معنوي در جامعه، آشنايي مردم با سيره حضرت امام رضا(ع) و اهل‌بيت(ع) و تعميق باورهاي ديني در اذهان عمومي مردم به‌ويژه در بين جوانان از ديگر اهداف اصلي برپايي اين نمايشگاه است.

صمدي در پايان اضافه كرد: اين نمايشگاه با همكاري انجمن هنرهاي تجسمي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان سروآباد بر پا شده و از امروز به مدت يك هفته در دو نوبت صبح و عصر پذيراي بازديد‌كنندگان و علاقه‌مندان است.

گفتني است، در اين نمايشگاه 70 اثر نقاشي و طراحي از هنرمندان با موضوعات ديني به ‌ويژه ائمه اطهار(ع) در نگارخانه ارشاد اسلامي اين شهرستان در معرض ديد علاقه‌مندان قرار گرفته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار