بيش از 2000 نفر در آزمون فراگير دانشگاه پيام نور كرمانشاه پذيرفته شدند
فاطمه فياض منش در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمانشاه، با بيان اين مطلب كه اين تعداد پذيرفته شده در 47 رشته مشغول به تحصيل خواهند شد، اظهار داشت: آزمون فراگير پيام نور همزمان با سراسر كشور در مردادماه سال جاري در مقطع كارشناسي و كارداني به كارشناسي طي يك مرحله انجام شد.
وي در ادامه تصريح كرد: دانشجويان بايد در اولين ترم دانش پذيري، نمره قبولي در يك يا دو درسي كه كمترين نمره را داشته اند، كسب كنند؛ چرا كه در غير اين صورت از ادامه تحصيل آنها ممانعت به عمل خواهد آمد.
مسئول آموزش دانشگاه پيام نور كرمانشاه افزود: دانش پذيران فراگير، مجاز به شركت در كلاس ها نيستند و همه دروس به صورت خودخوان به اين گروه ارائه مي شود.
فياض منش در پايان گفت: دانشگاه پيام نور در مقطع كارداني رشته اي ندارد، اما دانشجويان كارشناسي در صورت تمايل مي توانند با گذراندن 70 واحد تقاضاي مدرك كارداني كنند و به تحصيل خود پايان دهند./انتهاي پيام/