به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اهواز ، زیبا هدایتی زاده، سرپرست معاونت درمان، غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر اظهار کرد: کارشناسان معاونت غذا و دارو در بازرسی ادواری یکی از کارخانه های تولید مواد غذایی موفق بیش از ۱۸۰۰ کیلوگرم شلغم فراوری شده که جهت افزایش حجم در محصولات غذایی دیگر، نگهداری شده بودند، کشف کردند.
وی افزود: این کار جزء تخلفات در روند تهیه مواد غذایی محسوب می شود که با اخذ دستور از مقام قضایی، مواد غذایی فوق معدوم شد.
هدایتی زاده افزود: میزان۸۰ کیلوگرم رب گوجه فرنگی فاسد نیز از سردخانه همین کارخانه توقیف که پس از اخذ نظریه آزمایشگاه مبنی بر آلودگی میکروبی، معدوم شد.
سرپرست معاونت درمان، غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر ضمن تاکید بر اهمیت حفظ سلامت و امنیت غذایی عموم شهروندان گفت: هر گونه تخلفات مربوط به کارخانجات صنایع غذایی شهرستان را به شماره ۳۶۲۲۶۷۵۰ معاونت درمان، غذا و دارو اطلاع دهند تا در اسرع وقت پیگیری و اقدام لازم صورت گیرد.