راضی ناصری فر در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: بر اساس برنامه ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت به تمام واحدهای استانی، طرح نظارت ها و پایش ها در تمام روزهای سال در ساعات اداری و غیراداری تا ساعت 20 شب به صورت شیفتی انجام می شود.
وی برخی از روزهای سال مانند تعططیلات نوروز، ماه محرم، ماه رمضان، ایام ارتحال امام ( قدس ره) و فصل تابستان را ویژه خواند و افزود: تمام مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و آرایشی- بهداشتی و حتی آب شرب مردم به صورت مستمر نظارت می شوند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به همکاری ادارات نیروی انتظامی، دادگستری و سازمان تعزیرات با این نهاد خاطرنشان کرد: سامانه 1490 به صورت شبانه روز آماده دریافت اطلاعات و شکایات مردم از تخلفات حوزه مواد غذایی- بهداشتی است.
ناصری فر با تاکید بر مصادره کردن 15 تن مواد غذایی فاسد در نوروز 93 تصریح کرد: بخشی از مواد غذایی مصادره شده مانند نمک مصارف حیوانی دارند؛ بنابراین در چرخه استفاده قرار می گیرند؛ اما بخش عمده ای از مواد غذایی فاسد شده با صدور مجوز از سوی دادگستری امحا می شوند.
وی گفت: کارشناسان معاونت بهداشت علوم پزشکی در تمام ساعات ماه مبارک رمضان به بازدید از آش پزی ها، رستوران ها، مراکز تهیه زولبیا و بامیه، قصابی ها و نظارت بر دست فروش های دوره گرد مبادرت می ورزد و به صورت صورت مستقیم و غیرمستقیم به برخورد با متخلفات می پردازند./125الف3/