آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۱۲۵۱

مصرف بهینه و صرفه جویی آب در فولاد مبارکه

همايش ملي مصرف بهينه آب در صنعت، چالشها و راهكارهادر دانشگاه اصفهان و با حضور مسئولين اجرايي استان، فرهيختگان، و متخصصان صنعتي و دانشگاهي داخل و خارج از کشور برگزار شد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، استاندار اصفهان در همايش ملي مصرف بهينه آب در صنعت، ضمن ابراز خرسندي از برگزاري اين همايش گفت: اين همايش از سه منظر داراي اهميت ويژه است اول اينكه اين همايش در مورد مقوله ي آب صحبت مي كند كه در دنيا، در ايران و خصوصاً در استان كويري اصفهان يك موضوع فراگير، مشكل بزرگ و يك مطالبه ي عمومي است و اگر به آن درست و بموقع پرداخته نشود در آينده ي نزديك به يك چالش و بحران منطقه اي تبديل خواهد شد. دليل دوم اهميت اين همايش اين است كه بر موضوع آب در صنعت تمركز دارد و سوم اينکه در خصوص مصرف بهينه يعني فرهنگ و باور درست مصرف كردن تأكيد دارد.

 

در همايش ملي مصرف بهينه آب در صنعت، چالشها و راهكارها،که به پيشنهاد فولاد مبارکه و استانداري و با محوريت دانشگاه اصفهان در روزهاي سه شنبه و چهارشنبه 19 و20 آبانماه در دانشگاه اصفهان و با حضور مسئولين اجرايي استان، فرهيختگان، و متخصصان صنعتي و دانشگاهي داخل و خارج از کشور برگزار گرديد، استاندار اصفهان افزود: طي تاريخ مديريت آب در جهان و در هر كشور و از جمله ايران، سه مقطع و دوران كاملاً مجزا و قابل تفكيك را ميتوان مشاهده كرد دوره اول زماني كه منابع آبي به وفور وجود دارد و تقاضا بسيار كم است كه ما آن دوره را مديريت عرضه ميناميم، مقطع دوم زماني است كه آب تا حدودي موجود و تقاضا رو به افزايش است كه اين دوره را مديريت عرضه و تقاضا مي ناميم و دوره سوم و آخر منابع آبي با محدوديت هاي قابل توجهي مواجه است و از طرفي تقاضا از منابع پيشي گرفته است اين مقطع را مديريت تقاضا نامگذاري كرده اند.

 

استاندار اصفهان تأكيد كرد: دقت داشته باشيد كه بين مديريت تقاضا و مديريت مصرف تفاوت معني داري وجود دارد.

 

زرگرپور تصريح كرد: در حال حاضر در استان اصفهان در مراحل پاياني مديريت توأم عرضه و تقاضا قرار گرفته ايم و منابع با محدوديت قابل توجه و تقاضا با روند فزايندهاي در حال رشد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار