کد خبر:۴۶۱۵۲
برگزاري اختتاميه نمايشگاه شاخه طوبي در دانشگاه گنبد
اختتاميه نمايشگاه شاخه طوبي (حجاب و عفاف) صبح امروز، نهم آبان ماه با حضور جمعي از مسئولان و دانشجويان دانشگاه گنبد در سالن اجتماعات اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از گرگان، دكتر سلطاني، عضو پژوهشكده علوم قرآني كشور در اين مراسم، حجاب و عفاف در اسلام را موجب كمال انسان دانست و از راهكارهايي كه فرهنگ عفاف را براي فرد، خانواده و جامعه نهادينه مي كند، سخن گفت.
وي افزود: آثار تاريخي تخت جمشيد و مشاهده زنان باحجاب در آن دوره نشان دهنده وجود و اهميت حجاب از دوران قديم در ايران است.
عضو پژوهشكده علوم قرآني كشور با بيان دستورالعمل هايي از قرآن در مورد عفاف و حجاب گفت: با كنترل نگاه مي توان براحتي از رفتارهاي ناپسند جلوگيري كرد.
لازم به ذكر است، در اختتاميه نمايشگاه شاخه طوبي به سه نفر از دانشجويان به قيد قرعه كمك هزينه سفر به كربلا، سوريه و مشهد مقدس و به برندگان مسابقه حريم ريحانه نيز جوايزي به رسم يادبود اهدا شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا