کد خبر:۴۶۴۲۲۱
سخنگوی جمعیت هلال احمر خبر داد:

حادثه برای زائران اربعین

سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: واژگونی اتوبوس مسافری زائران حسینی در محور یزد ۵۷ مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، واژگونی اتوبوس مسافری زائران حسینی در محور یزد 57 مصدوم برجای گذاشت.

 

مرتضی مرتضوی سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره آخرین جزئیات واژگونی یک‌دستگاه اتوبوس مسافری اظهار کرد: ماموران امدادی ساعت 3:30 دقیقه صبح امروز در جریان واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافری زائران حسینی در حین برگشت از کربلا در محور یزد قرار گرفتند که بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.
 


وی در ادامه با بیان این مطلب که مسافران از اتباع پاکستان بودند، افزود:  متاسفانه در این حادثه 57 نفر مصدوم شدند که از این تعداد 18 نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار