آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۶۲۰۵
آیت‌الله سیستانی:

هر روز ایرانی‌های دست اندرکار مراسم اربعین را دعا می‌کنم

این مرجع تقلید در دیدار با شهردار تهران گفت: برقراری نظام اسلامی در ایران موجب ثبات سایر کشورها شده است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شهردار تهران در جریان سفر به نجف و کربلا و بازید از خدمات ارائه شده از سوی شهرداری تهران به زایران اربعین، با آیت الله سیستانی دیدار و در خصوص خدمات ارائه شده در این ایام و مسائل جهان اسلام گفت‌و‌گو کرد

 آیت‌الله سیستانی ضمن تقدیر از شهرداری تهران برای برپایی هرچه بهتر این مراسم گفت: باید در کار کربلا و نجف اهتمام لازم صورت گیرد. من هر روز همه ایرانی‌های دست اندر کار را دعا می‌کنم.

وی افزود: این جهات دینی مردم و این نظام اسلامی باعث برقراری امنیت در ایران شده و حکومت کشور را ابقا کرده و موجب ثبات دیگر کشورها نیز شده است. این در حالی است که استکبار توجه زیادی به شرق الاوسط به خصوص عراق و سوریه دارد، مسئله عراق مسئله جهان اسلام و موضوعی بین‌المللی است ما باید اول ثبات سیاسی داشته باشیم و تمام مسلمین با هم متحد باشند.

آیت‌الله سیستانی با اشاره به تلاش دشمنان برای مقابله با شیعیان تاکید کرد: هر روز عنوان جدیدی درست می‌کنند، یک روز طالبان درست می‌کنند، یک روز داعش و این روند ادامه دارد. هدف اینها نابودی عراق و سوریه است که باید تلاش کنیم که این توطئه‌ها خنثی شود.

در ابتدای این دیدار نیز گزارشی از فعالیت‌های شهرداری در حوزه‌های خدمات شهری، فرهنگی، حمل و نقل و درمانی از سوی شهردار پایتخت ارائه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۸
مشمول دعای امام زمان بشید ان شاءالله
68
0
پربازدیدترین آخرین اخبار