حضور پرشكوه مردم شيراز در راهپيمايي 13 آبان
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، هزاران نفر از دانش آموزان، دانشجويان و مردم شيراز، صبح امروز با سردادن شعارهاي ضد استکباري، به جهانيان ثابت کردند که هنوز دنباله رو آرمان هاي امام (ره) و رهبري هستند و هرگز تهديدات دشمن، کوچکترين خللي به اراده پولادين ملت ايران وارد نخواهد کرد.
بر اساس اين گزارش، دانشجويان و دانش آموزان امروز پرشورتر از سال هاي گذشته با سردادن شعارهاي ضد استکباري و شعارهايي در حمايت از ولايت، بر ارزش ها و آرمان هاي 13 آبان 58 تاکيد کردند تا ثابت کنند که تبليغات و هجمه هاي رسانه هاي بيگانه و عناصر ضد انقلاب، تاثيري در خط مشي شان در مسير حمايت از انديشه هاي انقلاب اسلامي نگذاشته و نخواهد گذاشت.
لازم به ذکر است، حدود 100 نفر از استحاله شدگان نظام اسلامي نيز در حال طي كردن مسير ميدان نمازي تا ميدان امام حسين (ع) هستند و با شعارهاي حمايت از آمريکا و مرگ بر روسيه و چين، بار ديگر خوش خدمتي خود را به اربابان پوشالي خود يعني شيطان بزرگ نشان دادند./انتهاي پيام/