به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی در پایان چهارمین همایش نقش پژوهش در فرایند قانونگذاری که امروز در سالن ساختمان مشروطه مجلس شورای اسلامی برگزار شد گفت: شرایط کشور این طور اقتضا میکند که نگاه ما باید به موضوعات علمی بیشتر باشد و مرکز پژوهشهای مجلس پشتوانه فعالیتهای علمی مجلس شود.
لاریجانی با بیان اینکه برخی محصولات این مرکز را الگوهای ابتدایی برای اینکه همه بدانند در بعد تصمیمگیری در چه نقطهای قرار دارند مهم ارزیابی میکنند افزود: اینگونه فعالیتها چون فعالیتهایی که مرکز پژوهشهای مجلس میکند باید در سایر حوزههای امنیتی و اجرایی صورت پذیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان داشت: در لسان رسانهای ما شنیده میشود که کشور در تنگناهای اقتصادی زیادی قرار دارد اما ما در حال حاضر با پدیدهای برخلاف آن مواجهیم که آن انبوه قانون است.
علی لاریجانی تصویر حجم زیادی از قوانین در 100 سال اخیر را موجب ایجاد لغزندگی در تصمیمگیری برشمرد و گفت: آنقدر مقررات در کشور تصویب میشود که سرمایهگذاران به استیصال افتادهاند.
رئیس مجلس شورای اسلامی به آغاز تنقیه قوانین در مجلس اشاره کرد و گفت: از مجموع 50 و خردهای سرفصل 8 عنوان در حال حاضر مورد تنقیه قرار گرفته است که مشخص میکند در کجا نسخ قانون و در کجا نسخ ضمنی داریم و یا خلاءها کجاست.