به گزارش گروه اقتصادی نخبرگزاری دانشجو»، مدير عامل فولاد مبارکه در جمع معاونين، مديران و مسؤلين فولاد مبارکه جانشين پروري را مهمترين راهبرد فولاد مبارکه در مديريت و توسعه منابع انساني خواند.
مدير عامل فولاد مبارکه افزود: در همه سازمانها همواره افراد در حين خدمت تجربه هاي ارزنده اي را کسب مي کنند و همواره از اين تجارب در فرآيندهاي مختلف استفاده مي کنند قدرمسلم اين است که بازنشسته شدن کارکنان در پست هاي مختلف سازمان بايد به گونه اي مديريت شده باشد تا پيش از بازنشستگي، تجارب آنها به نحو مطلوب به کارکنان جوانتر منتقل گردد، در عين حال انگيزه هاي لازم و بستر مناسب براي کارکنان جوانتر نسبت به احراز پستهاي بالاتر بايدفراهم گردد.
وی در همين رابطه ادامه داد: جانشين پروري در فولاد مبارکه وتوانمندسازي کارکنان براي آينده شرکت يک اصل اساسي است که مديران سازمان يايد براي ارتقاي توانمندي کارکنان خود و ايجاد شرايط مناسب در جهت پيشرفت آنها همت گمارند. بايد معيارهايي در اين رابطه تعريف شود و افراد متعهد و توانمند که دل در گرو تعالي اين سازمان دارند شناسايي شوند تا بتوان در برنامه هاي توسعه از آنها استفاده کرد.
وي خاطر نشان کرد: به همين منظور ما به آموزش و پرورش کارکنان و مديران قوي و توانمند از محل نيروي انساني شاغل در شرکت نياز داريم و از آنجايي که ماهيت جانشين پروري کار درستي است بايد با استفاده از روشهاي نوين کارکنان توانمند شوند و قابليت هاي خود را افزايش دهند. به خاطر داشته باشيم نيروي انساني با ارزش ترين سرمايه شرکت است