سفر وزير بازرگاني نيجريه طي سه ماه آينده به تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۵۲۲
در ديدار هيئت تجاري ايران با وزير بازرگاني نيجريه عنوان شد:

سفر وزير بازرگاني نيجريه طي سه ماه آينده به تهران

وزير بازرگاني نيجريه در ديدار با سفير ايران و هيئت تجاري که از سوي سازمان بازرگاني استان تهران به اين کشور اعزام شده‌اند، اعلام کرد: به منظور توسعه روابط اقتصادي و تجاري طي سه ماه آينده در راس يک هيئت تجاري به ايران سفر خواهم کرد.

به گزارش گروه اقتصادي «شبکه خبر دانشجو»، سفير ايران و هيئت تجاري اعزامي از سوي سازمان بازرگاني استان تهران با وزير بازرگاني نيجريه، مديران و مشاوران وزارت بازرگاني اين کشور ديدار کردند.

وزير بازرگاني نيجريه در اين ديدار با اشاره به تعداد زياد بازرگانان ايراني، اظهار کرد: حضور فعال تاجران ايراني نشان از ظرفيت‌هاي گسترده توليدي و تجاري ايران دارد كه البته هم اکنون سطح روابط تجاري دو کشور پايين است و بايد در نحوه اجرايي کردن تفاهم نامه‌هاي منعقد شده تجديد نظر کنيم.

وي در ادامه به بيان سياست‌هاي اصلاحي اقتصادي دولت نيجريه پرداخت و گفت: يکي از اهداف دولت نيجريه در زمينه توسعه اقتصادي، حمايت از سرمايه‌گذاري از طريق ايجاد آژانس توسعه سرمايه‌گذاري و مناطق آزاد تجاري است؛ چرا که به اين ترتيب سرمايه گذاران در نيجريه علاوه بر دسترسي به بازار 150 ميليون نفري اين کشور از طريق صادرات مجدد به بازارهاي ساير کشورهاي منطقه دست خواهند يافت.

در اين ديدار، خسرو رضا زاده، سفير ايران در نيجريه نيز بر توسعه روابط اقتصادي دو کشور تاکيد کرد و افزود: ايران علاقه‌مند به توسعه روابط با نيجريه است و تشکيل شوراي مشترک بازرگاني دو کشور مي‌تواند به توسعه اين روابط کمک کند و سفارت ايران در نيجريه نيز از اين فعاليت‌ها حمايت مي‌کند.

در ادامه يدالله صادقي، قائم مقام و معاون رئيس سازمان بازرگاني استان تهران که سرپرستي اين هيئت را بر عهده دارد، بر لزوم گسترش مبادلات اقتصادي و توسعه همکاري در زمينه سرمايه‌گذاري تاکيد کرد.

وي اظهار اميدواري کرد: در آينده نزديک بسترهاي لازم جهت توسعه روابط في‌مابين فراهم شود.

همچنين هدايت حاتمي، معاون توسعه تجارت خارجي استان تهران که اين هيئت را همراهي مي‌کند، مهم‌ترين عامل پايين بودن سطح مبادلات دو کشور را ناشي از شناخت ناکافي بخش‌هاي خصوصي و دولتي دو طرف از يکديگر برشمرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار