کد خبر:۴۷۷۷۶
طلا باز هم ركورد زد
بهاي هر انس طلا در بازارهاي بينالمللي، امروز با افزايش قابل ملاحظه همراه بود و به 1108 دلار و 30 سنت رسيد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از بلومبرگ، بهاي هر اونس طلا در بازارهاي بينالمللي بعد از ركوردشكني هاي مداوم، 1108 دلار و 30 سنت اعلام شد كه با هفت دلار و 10 سنت افزايش در مقايسه با روز گذشته در همين ساعت همراه بود؛ اين در حالي است كه قيمت طلا در روز گذشته نيز افزايش قيمت را تجربه كرده بود.
بر اساس اين گزارش، هر اونس نقره در بازارهاي بينالمللي، بعد از افزايش 0.88 درصدي روز قبل، امروز نيز افزايش 0.89درصدي داشت و به 17 دلار و 37 سنت رسيد.
لازم به ذكر است، تحليلگران معتقدند كاهش ارزش دلار و بي ثباتي اقتصاد جهان موجب نوسان در قيمت طلا و افزايش بي سابقه بهاي آن در طول ماه جاري بوده است.
خاطرنشان مي شود، هر اونس معادل 28 گرم و 36 سوت است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا