به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمدصادق خرازی عصر امروز در همایش حزب ندای ایرانیان شعبه استان همدان با عنوان «انتخابات، برجام و اصلاحات گام به گام» با اشاره به اینکه امیدوارم با همفکری و همدلی بستر و زمینه لازم برای برطرف کردن یک فقدان بزرگ جامعه مدنی همهجانبه را فراهم کنیم، اظهار کرد: بدون تردید تلاش و تکاپو در مسیر هر تحولی برای رسیدن به آرمانها، لازم و ضروری است و محال است بدون مجاهدت و برداشتن گامهای اساسی بتوان به اهداف مورد نظر دست یافت.
وی با بیان اینکه آرمان اصلاحطلبی پیوند در مدینهالنبی دارد، افزود: محال است چنین آرمانی بودن تلاش و تکاپو و هزینه دادن به نتیجه برسد.
سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد با بیان اینکه ملت ایران هزینه هنگفتی طی هشت ساله دولتهای نهم و دهم پرداخت کرده است، تصریح کرد: ما با دولت نهم و دهم اختلاف ذاتی نداریم بلکه مبانی ما راستی و درستی، صداقت و اهمیت دادن به تودههای مردم است.
وی با بیان اینکه چشمان تیزبین مردم ایران تلاشهای صورت گرفته برای اختلافافکنی را به خوبی دیده و رصد میکند، ادامه داد: عصر الکترونیک و انفورماتیک باعث شده افراد چه در شهرهای بزرگ و چه در روستاهای کوچک در کمترین زمان ممکن از حوادث مطلع شوند و بینش عمیقی یافته و دارای قدرت تحلیل هستند.
خرازی با تأکید بر اینکه نمیتوان مردم ایران را با بینش عمیق محدود ساخت، خاطرنشان کرد: در دوران و عصر خردمندان بهتر است همپای مردم برای تحقق آرمانهای بلند آنان تلاش کرد و به دنبال دروغ و فریب و مخلوط کردن آن با ایمان و سرقت ایمان مردم نبود.
وی با طرح این سئوال که چرا برخی از افراد از شادی لذت نبرده و دلگیر میشوند، گفت: تا زمانی که نگاه قهقرائی وجود داشته باشد باید خیل خردمندان تلاش کنند تا دروغ، تباهی و سیاهی از کشور رخت بربندد.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در فرانسه در ادامه به سالروز شهادت میرزاتقی خان امیرکبیر نیز اشاره کرد و ضمن اینکه وی را بنیانگذار پیشرفت، توسعه و اندیشه کشورداری خواند، افزود: هر گامی که امیرکبیر برمیداشت به لطایفالحیلی به استیلای استقلال ایران باز میگشت.
وی تصریح کرد: گامهای ایجابی برای برپایی مدرسه نظام تا دانشگاه و دارالفنون از یک سو و استقرار یک دولت مقتدر از سوی دیگر در حالی که ایران پاره پاره شده و قربانی فریبکاران شده بود، از جمله اقدامات بزرگ امیر است.
خرازی با بیان اینکه نخستین مصلح جامعه را باید میرزاتقی خان امیرکبیر بدانیم، ادامه داد: تمام دغدغه امیرکبیر توسعه دانش و بینش در ایران بود و در راه استیلای ایران هیچ باجی به خارجیها نداد و هیچ اقدامی را که استقلال ایران را سست کند، در زمان او به وقوع نپیوست.
وی خاطرنشان کرد: امیرکبیر به نقطهای رسید که میدانست تنها راه بقای تفکری که بنیان گذاشته، شهادتش خواهد بود و از لابلای تاریخ میتوان درک کرد که وقتی هجرت بر او تحمیل شد، خود را برای شهادت آماده میکرد.
رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه روز شهادت امیرکبیر را به همه مردم ایران تسلیت میگویم، گفت: از مطالب روزنامه وقایعالاتفاقیه دومین روزنامه ایران میتوان فهمید که آرمان و رسالت را امیر در مسیر اصلاحطلبی دنبال میکرد.
وی اظهار کرد: همه اصلاحطلبان این را باید بدانند، امیرکبیر شهید نخستین گامهای اصلاحطلبانه را برای اصلاح ایران به کار گرفت و تلاشهای خود را برای تحقق این مهم در تمام زوایا به کار بست.
خرازی با اشاره به انتخابات پیش روی ملت ایران، افزود: انتخابات مهمترین وسیله ابلاغ آرمانهای یک جریان فکری است به طوری که صندوقهای رأی مهمترین ابزار رسیدن به آرمانها هستند.
وی تصریح کرد: کسانی که تحریم انتخابات را دامن بزنند نگاه ایرانی و نگاه اصلاحطلبانه برای حل مشکلات را ندارند.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با بیان اینکه در سرزمین ما نقطه عطف حضور مردم در پای صندوقهای رأی رقم میخورد، ادامه داد: امنیت ملی، منافع ملی، امنیت عمومی و موقعیت کشور در منطقه به مشارکت مردم و صندوق رأی وابسته است.
وی روزهای فروردین و نوروز سال ۷۶ را سختترین روزهایی دانست که برای ملت ایران رقم خورد و خاطرنشان کرد: در آن زمان تمام نیروهای ناتو و امریکا به دنبال حمله نظامی به ایران بودند و چیدمان نظامی خود را بر این اساس تنظیم کردند به طوری که ۲۶ پایگاه نیروهای آمریکایی و ناتو آماده حمله بودند.
خرازی با بیان اینکه آگاهان سیاسی و نظامی میدانند که در آن زمان همه مرخصی مسئولان عالیرتبه لغو شد، گفت: سه ماه بعد مردم بزرگترین نماد صلح و امنیت و مبشران آرامش برای کشور شدند و حماسه دوم خرداد ۷۶ توانست ایران را از سیبل امنیتی و بحران جدی به سمت دیگری رهنمون کند.
وی اظهار کرد: برگ برگ رأی مردم تحولی بزرگ در جهان ایجاد کرد و همه کشورهایی که به دنبال جنگ با ایران بودند، آرزوی تعامل با ایران را داشتند.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در پاریس با بیان اینکه دوم خرداد حماسهای بود که از آن امنیت و امید به وجود آمد، افزود: بدون امید نمیتوان حتی یک گام برداشت و بدون امنیت نیز نمیتوان زندگی کرد.
وی گفت: به همین دلیل امروزه امنیت بزرگترین دغدغه بشریت بوده و بسیاری از دانشمندان علوم سیاسی امنیت را مقدم بر آزادی و دموکراسی میدانند در حالی که پیش از آن آزادی را بر همه مسائل رجحان میدانند.
خرازی با بیان اینکه ملت ایران میداند باید در هر برههای از زمان باید چگونه رفتار کند، تصریح کرد: ملتی که در تمام صحنههای سیاسی پیچیدگی خود را نشان داده و پیام خود را به مسئولان اعلام کرده است.
وی با بیان اینکه امروز رسالت ما در برابر تاریخ مشخص بوده و همانا وحدت است، ادامه داد: اصلاحطلب واقعی که آرمان اصلاحطلبی دارد و برای فردای سرزمین خود دلنگران است، چارهای جز تواضع در برابر وحدت مردم ندارد.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در پاریس با تأکید بر اینکه هر اصلاحطلبی که بخواهد خود را بر دیگری رجحان دهد از قافله اصلاحطلبی به دور است، خاطرنشان کرد: برای فردای روشن این سرزمین، استیلای استقلال ایران، ثبات و امنیت این مرز و بوم، مبارزه با اندیشههای رادیکالی که شاگردان مکتب فاشیسم بودند، برای جلوگیری از حاکمیت احمدینژادیسم، بهترین راهکار وحدت در عین کثرت و مشارکت اجتماعی در هر شرایطی است.
وی با بیان اینکه مردم میدانند چه افرادی خادم و چه کسانی خائن هستند، گفت: افرادی که نام و نان خود را در بدنام کردن اصلاحطلبی دارند، خودشان را بدنام میکنند چرا که اصلاحطلبی با تمام وجود به امام و آرمانهای انقلاب پایبند است.
خرازی با بیان اینکه کمتر اصلاحطلبی را میتوان در ایران مشاهده کرد که از خیل شهیدان و جانبازان نباشد، اظهار کرد: اصلاحطلب واقعی افرادی هستند که به قانون اساسی از دریچه ایمان نگاه میکند و از آن برای سرکوب مردم و رسیدن به قدرت سود نمیبرد.
وی با بیان اینکه باید در هر کجا که به دروغ و بهانه خواهان بدنام کردن اصلاحطلبی هستند باید حضور داشت و مردم را توجیه کرد، افزود: ما به دنبال این بوده و هستیم که فرزانگان بر کشور حکومت کنند که هر گام آنان به تعالی ملت ایران منجر شود.
سفیر سابق جمهوری اسلامی در سازمان ملل با تأکید بر اینکه ما، اصلاحطلبان واقعی، رهبر معظم انقلاب را از خودمان میدانیم، تصریح کرد: ما معتقدیم اندیشههای رهبری و باورهای معظمله به اصلاحات نزدیکتر از اصولگرایی است.
وی در ادامه به نقش مهم بسیج و سپاه در کشور اشاره کرد و گفت: سپاه و بسیج عمود خیمه انقلاب اسلامی هستند و اگر نبود این نهاد مقدس امروز چیزی به عنوان امنیت وجود نداشت.
خرازی تأکید بر اینکه امنیت ما مرهون تلاشها سپاه و بسیج است و نباید آلوده به مسائل سیاسی داخلی شود، اظهار کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی حاصل تلاش بزرگان بسیاری است و بند بند آن به برکت خون هزاران علمداری است که جان به جان آفرین تسلیم کردند.
وی با اشاره به اینکه اصلاحطلب واقعی از قانون اساسی برای رسیدن به قدرت سوء استفاده نخواهد کرد، افزود: آرمان ما این است که قانون اساسی هر روز در جامعه معتبرتر شود، اعتبار قانون اساسی به احترام حاکمیت به قانون است و این دیدگاه یک اصلاحطلب واقعی است.
خرازی تصریح کرد: افرادی که به دنبال ممنوعالتصویر شدن فردی هستند که حضور دارد و بر قلوب مردم حکمرانی میکند، به خودشان ضربه میزنند و ظلم میکنند و اگر نه همه میدانند که در سال ۹۲ چه کسانی در انتخابات تأثیر داشتند.
وی با تأکید بر اینکه اصلاحطلب واقعی در برابر همه ناجوانمردیها با تدبیر و منطق عمل میکند، ادامه داد: اصلاحطلب واقعی در دوران سختی سرچشمه وحدت است.
سفیر سابق جمهوری اسلامی در سازمان ملل با بیان اینکه هر آنچه که برخی از افراد به اصلاحطلبان نسبت دادند نتوانستند اثبات کنند، خاطرنشان کرد: دولت اصلاحات به مردم دروغ نگفت و پاکترین دولت این سرزمین بوده است چراکه نه تصرفی در بیتالمال کرد، نه به رهبری معظم انقلاب خیانت کرد و تا زمانی که بر سر کار بود با ادب و شکیبایی در راه تحقق اندیشههای رهبر معظم انقلاب گام برداشت و همواره نیز این مسیر را ادامه خواهد داد.
وی با بیان اینکه مهمترین مسئله امروز ما اتحاد اصلاحطلبان در انتخابات است، گفت: اگر افراد میبینند که برادر و یا خواهری حضور دارد که از وضعیت بهتری برخوردار است به نفع او کنار بکشد چراکه پیروزی هر اصلاحطلب، پیروزی همه اصلاحطلبان است.
خرازی با اشاره به اینکه با پیروزی اصلاحطلبان در انتخابات بار دیگر دوران شکوفایی اندیشه فرامیرسد، اظهار کرد: در گذشته بارها التماس کردیم با جامعه جهانی در نیفتید، که در افتادند، به دانشمندان هستهای توهین کردند، بر قطعنامهها افزودند و به دروغ جشن گرفتند.
وی با بیان اینکه باید مراقب بود انتخابات پیش رو معضلی بر مشکلات مردم اضافه نکند، تصریح کرد: ما نیازمند توزیع عادلانه فقر و شایسته آنچه اتفاق افتاد نیستیم.