مهمترين دستاورد هويت ديني پاسخ به پرسشهاي بنيادين است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اراک، حجتالاسلام احمد راهدار در اين نشست که با حضور جوانان و نوجوانان در هشتمين نمايشگاه قرآن استان مرکزي برگزار شد، اظهار داشت: قرآن کريم کتاب هدايت و انسان سازي بشر است، اما متاسفانه افراد جامعه اسلامي قرآن را در زندگي خود وارد نکرده و قرآن مبناي معرفت انسان قرار نگرفته است.
وي با بيان اينکه تکرار لازمه تربيت اخلاق افراد است، تصريح کرد: امر و نهي کودکان و نوجوانان بايد با زبان و اخلاق نيکو در زمان معين صورت گيرد تا به جاي اثرات منفي، تأثيرات مثبت در پي داشته باشد.
اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اينکه قرآن به عنوان راهنمايي بينظير در دسترس انسانها قرار دارد، گفت: امر و نهي در قرآن کريم به طور مستمر بيان شده است و در واقع مسائل تربيتي اسلامي که پايه و اساس فرهنگ شيعي مي باشد، محتاج تکرار است.
راهدار تصريح كرد: قرآن حکم راهنماي صامت را براي انسانها دارد و افراد همان گونه که در برابر بزرگان دين و مسئولان، شئونات و عفاف را رعايت ميکنند، در مقابل قرآن کريم و هنگام تلاوت کتاب آسماني نيز بايد با حيا و حجاب لازم ظاهر شوند.
وي در پايان خواستار تلاوت آيات نوراني کلام الهي به صورت مستمر از سوي جوانان شد و اظهار داشت: به همراه داشتن قرآن کريم در همه مکانها به عنوان شاهد و ناظر اعمال انسان و جلوگيري کننده از به انحراف کشيده شدن آنها، راهي مناسب است./انتهاي پيام/