سبک زندگي هر فرد منجر به يک نوع رفتارسازي مي شود
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اصفهان، دکتر سيد محمود انوشه عصر روز گذشته در جلسه «پاکنويس، از سرنوشتن زندگي، سبک زندگي» که توسط گروه علوم اجتماعي دانشگاه اصفهان در تالار پيامبر اعظم اين دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: سبک زندگي انسان ها شامل يک فرهنگ کلي و يک خرده فرهنگ قومي و فرهنگ خانواده است، اگر سبک زندگي عوض شود يک شوک به انسان وارد مي شود.
وي هر سبک زندگي را تابع چهار «عين» يعني علاقه، عناد، عقيده و عادت معرفي کرد و افزود: هر سبک زندگي منجر به يک رفتارسازي مي شود که دو اثر اعتماد سازي و شفاف سازي را به دنبال دارد.
دکتر انوشه ادامه داد: ماداميکه ارزش هاي زندگي فرد دگرگون نشود زندگي وي تغيير نمي کند، لذا ما بايد سعي کنيم زندگيمان به روز باشد که در اين راستا به روز کردن علم و دانشگاه ها نياز است.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: جوان ها در برخورد با فشارهاي اجتماعي سه گروهند؛ عده اي گوجه اند که با اولين فشار له مي شوند و غير قابل برگشتند، عده اي شيشه اند که ترک بر مي دارند اما خرد نمي شوند و عده اي لاستيک اند که قدرت انعطاف پذيري زياد دارند و با هر فشار قويتر به حالت اول برمي گردند.
وي تصريح کرد: افراد پريشان خاطر را مي توان به دو گونه کساني که نه سبک مدرنيته دارند نه سنتي و کساني که هر دو را با هم دارند، تقسيم کرد.
انوشه در پايان خاطرنشان کرد: امروزه در دانشگاه ها مي خواهيم جوانان را با روش ديروز براي فردا تربيت کنيم که اين مشکل ايجاد مي کند./انتهاي پيام/