رئیس آژانس گردشگری فدرال روسیه:
ایران کشور امن جهان برای گردشگري است
رئیس آژانس گردشگری فدرال روسیه گفت: ایران از توانمندی کافی برای تامین امنیت گردشگران خارجی برخوردارست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری؛ اولگ سافونوف رئیس آژانس گردشگری فدرال روسیه گفت: مقامهای روس بر این باورند که ایران کشوری کاملا امن است و هیچ شکی ندارم که دولت این کشور امکانات کافی برای تامین امنیت گردشگران روس را در اختیار دارد.
سافونوف در این دیدار که با حضور احمد حیدریان معاون سفیر ایران در مسکو برگزار شد با اشاره به همکاری میان سازمان های گردشگری ایران و روسیه افزود: ذخایر و ظرفیت های بسیار بزرگی در عرصه گردشگری داریم و می توانیم جریان گردشگری میان دو کشور را چند برابر افزایش دهیم.
وی همچنین از پیشنهاد خود به وزارت امور خارجه روسیه برای ایجاد تسهیلات در صدور روادید برای گردشگران ایرانی و روس خبر داد.
سافونوف افزود: در راستای تلاشها برای افزایش سفر گردشگران دو کشور تعداد پروازهای منظم میان دو کشور در سال 2016 افزایش می یابد.
وي با اشاره به برگزاری نمایشگاه گردشگری در تهران در ماه آینده گفت: از 16 تا 19 ماه فوریه 27 تا 30 بهمن در تهران نمایشگاه برگزار خواهد شد و روسیه در آن شرکت می کند.
رئیس آژانس گردشگری فدرال روسیه با بیان اینکه روسیه کشور کثیرالملل است، افزود: بخش قابل توجهی از جمعیت روسیه را مسلمانان تشکیل می دهند و برای گردشگران ایرانی امکان استفاده از غذای حلال در روسیه وجود دارد و مساجد فراوانی در این کشور وجود دارد که قابل دسترس هستند.
وی ادامه داد: برای معرفی شایسته ایران تلاش زیادی می کنیم و علاقه مندیم جمهوری اسلامی نیز به نوبه خود برای معرفی روسیه به عنوان گردشگرپذیر به شهروندان خود تلاش کند در این عرصه پتانسیل های بسیار بزرگی برای همکاری دو کشور وجود دارد ایران کشور با سنت دیرینه است و فرهنگ ویژه غنی خود را دارد که بسیار جذاب است.
سافونوف خطاب به رحمانی موحد و هیئت همراه گفت: آرزو دارم دیدار شما از مسکو منجر به توسعه همکاری های دو کشور در عرصه گردشگری شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
این امنیت رو مدیون خون شهدا و امام شهدا و "تدبیر و امید|" امام خامنه ای هستیم. شادی روح امام و شهدا و رهبر عزیز و تلاشگران عرصه امنیت صلوات
پاسخ