
درپی آلودگی هوا؛
مهدهای کودک و دبستانهای تهران فردا و پس فردا تعطیل شدند/ تأخیر ۲ساعته شروع به کار ادارات در سهشنبه
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران گفت: مهدهای کودک، پیشدبستانیها و مدارس ابتدایی شهر تهران و نواحی یک و ۲ شهرستان ری و کهریزک دوشنبه و سهشنبه به علت آلودگی هوا تعطیل است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد رستگاری معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران در خصوص مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوا گفت: در این جلسه مصوب شد مهدهای کودک، پیشدبستانیها و مدارس ابتدایی شهر تهران و نواحی یک و ۲ شهرستان ری و کهریزک دوشنبه ۲۸ دی و سهشنبه ۲۹ دی به علت آلودگی هوا تعطیل است.
وی ادامه داد: همچنین تأخیر دو ساعته شروع به کار ادارات تهران و ری غیر از مراکز درمانی و بانکها در روز سهشنبه ۲۹ دی ماه نیز در این جلسه مصوب شد.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران همچنین از طرح زوج و فرد از درِ منازل در روز دوشنبه ۲۸ دی ماه و تعطیلی ورزش در فضای باز خبر داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
بنابراین واضح است که این مسئله آلودگی هوای شهرهای بزرگ که هر کدام آب و هوای متفاوتی دارند تنها در یک چیز مشترکند آن هم نوع بنزین وارداتی و آلوده بودن آنهاست!