فعالیت سیاسی در فضاي فعلی دانشگاهها صبر و بصيرت بسياري نياز دارد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، عباس بايرامي صبح امروز 20 آبانماه در مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه گيلان كه در اين دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: سفارشات مقام معظم رهبري هميشه بايد مدنظر باشد و دانشجويان به عنوان افسران جوان بايد ميدان را در دست خود بگيرند و تدبيري بينديشند كه به فضل خدا از جنگ نرم نيز سربلند بيرون بياييم.
در ادامه اين مراسم حميدرضا محمدي، مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه گيلان در خصوص فعاليتهايي كه در طول دوره مسئوليت خود در مجموعه بسيج به صورت گروهي و دستهجمعي انجام شده است، به ايراد سخنراني پرداخت.
وي با بيان اينكه نگاه به بسيج دانشجويي بايد يك نگاه مذهبي باشد، تصريح كرد: دانشجوي بسيجي بايد در راستاي نظام گام بردارد.
محمدي در پايان در خصوص فعاليتهاي انجام شده، به ابتكار بسيج دانشجويي اين دانشگاه در خصوص جذب دانشجويان فارغ التحصيل در كانوني به همين نام اشاره كرد.
لازم به ذكر است، در اين مراسم با حضور دكتر حاتمزاده، رئيس دانشگاه گيلان، ياسر صديق به عنوان مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه گيلان معرفي و از زحمات حميدرضا محمدي با اهداي هديهاي قدرداني شد./انتهاي پيام/