آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۹۸۶۸

تقدیر لاریجانی از ارائه به موقع بودجه توسط دیوان محاسبات

لاریجانی از مسئولان دیوان محاسبات که به موقع گزارش تفریغ بودجه را به مجلس ارائه کردند تشکر کرد و خاطرنشان کرد که نمایندگان می‌توانند با بهره‌گیری از این گزارش بودجه دقیق‌تری را برای سال ۹۵ تصویب کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی که ریاست جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی را برعهده داشت پس از قرائت تفریغ بودجه از سوی امیرحسین رحیمی رئیس دیوان محاسبات و استماع نمایندگان گفت: از مسئولان دیوان محاسبات که به موقع گزارش تفریغ بودجه را به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده اند تشکر می کنم.

 

وی در ادامه افزود: نمایندگان می توانند از این گزارش در بررسی بودجه سال آینده بهره مند شوند.

 

لاریجانی گفت: بودجه سال آینده در اجرا با کاستی و نقاط قوتی مواجه است و این گزارش می تواند به اجرای بودجه کمک کند و نمایندگان مجلس نیز با استفاده از شرایط گذشته می توانند بودجه دقیق تری را برای سال 95 تصویب کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار