کد خبر:۴۸۰۹۴۰
با همراهی جانشین نهاجا؛

فرمانده کل ارتش از پایگاه شهید فکوری نیروی هوایی بازدید کرد

امیر سرلشگر عطاء الله صالحی و هیئت همراه با حضور در پایگاه شهید فکوری از قسمت‌های مختلف این پایگاه بازدید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی نهاجا، امیر سرلشگر عطاء الله صالحی و هیئت همراه با حضور در پایگاه شهید فکوری از قسمت های مختلف این پایگاه بازدید کرد.

 

در این بازدید که امیر سرتیپ خلبان علیرضا برخور، جانشین نیروی هوایی ارتش وی را همراهی می کرد در بدو ورود به پایگاه با حضور در مزار شهید فتح اله نظری، با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام این شهید بزرگوار ادای احترام کرد.

 

 سرلشگر صالحی در ادامه با حضور در مرکز فنی سهند پایگاه ضمن بازدید از قطعات فنی ساخته شده، در جریان فعالیت‌های این مرکز قرار گرفت.

 

حضور در مجتمع بازآماد(اورهال) میگ ۲۹ و اف ۵ بخش دیگر برنامه بازدید فرمانده کل ارتش از پایگاه شهید فکوری بود که فرماندهان بخش‌های مربوطه به ارائه گزارش در باره روند بازآماد جنگنده ها و اقدامات انجام شده پرداختند.

 

پس از بازدید سرلشگر صالحی از بخش آلرت(آماده)، دسته‌های  پروازی جنگنده‌های این پایگاه، با حرکت از مقابل فرمانده کل ارتش، آمادگی خود را جهت انجام ماموریت‌های محوله ابراز داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار