اهداي بيش از 200 كيسه خون توسط دانشجويان دانشگاه آزاد اهر
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، فيض اله محمديان، رئيس جمعيت هلال احمر اهر در مراسمي كه به مناسبت اهداي خون دسته جمعي دانشجويان برگزار شد، بيان داشت: ايجاد پايگاه ثابت انتقال خون در شهرستان اهر به جهت ارائه خدمات به بيش از 400 هزار نفر از جمعيت منطقه ارسباران يكي از نيازهاي ضروري اين شهرستان است.
وي در ادامه تصريح كرد: متاسفانه با وجود قول مساعد مسئولان تاكنون اقدام عملي درجهت راه اندازي اين پايگاه صورت نگرفته است.
محمديان اعلام كرد: پايگاه سيار انتقال خون استان در سال جاري در چهار زمان متوالي به اين شهرستان جهت خونگيري مراجعه کرده که با استقبال بسيار خوب همشهريان به خصوص دانشجويان مواجه شده است و در صورت تداوم اين فعاليت ها مردم خير و نوعدوست شهرستان اهر از اين عمل انسان دوستانه استقبال چشمگير خواهند كرد.
حسين احمدي، از اعضاي كانون هلال احمر اهر نيز در حاشيه اين مراسم گفت: با وجود استعداد منطقه در جهت ايجاد پايگاه انتقال خون، فقدان بانك خون مجهز در اين شهرستان باعث شده در مراحل اضطراري بانك خون بيمارستان اهر جوابگوي نيازهاي منطقه نباشد و در اين راستا بيماران ناچارند به علت كم بودن خون مسافت 100 كيلومتري اين شهرستان تا تبريز را طي كنند كه در برخي موارد نيز منجر به صدمات جبران ناپذيري به شهروندان شده است.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد با تحقق اين امر يكي از نيازهاي منطقه برآورده شود./انتهاي پيام/