برگزاري 450 برنامه فرهنگي در هفته كتاب امسال
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، محسن پرويز، معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم افتتاحيه هشتمين نمايشگاه کتاب فارس كه عصر روز گذشته در محل دائمي نمايشگاههاي بين المللي استان فارس گشايش يافت، با بيان اينکه نمايشگاه کتاب استان فارس امسال گسترده تر از سال گذشته برپا شده است، اظهار داشت: امسال نمايشگاه کتاب به لحاظ کيفيت، تعدد عناوين و ناشران و فضاي نمايشگاهي نسبت به سال گذشته ارتقا يافته است.
وي نمايشگاه هاي کتاب استان هاي فارس، آذربايجان شرقي، خراسان رضوي و اصفهان را جزو نمايشگاه هاي برتر کشور خواند و تصريح کرد: در اين نمايشگاه ها ناشران، جديدترين انتشارات خود را در معرض ديد علاقه مندان قرار مي دهند.
معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينکه امسال در هفته کتاب بيش از 450 برنامه فرهنگي در کشور برگزار مي شود، اضافه کرد: مهمترين آنها برپايي 60 نمايشگاه کتاب در 60 دانشگاه کشور، 30 هزار نمايشگاه در 30 هزار مدرسه و 20 نمايشگاه در 20 کشور براي ايرانيان مقيم خارج از کشور است.
پرويز همچنين گفت: انتظار داريم بعد از برپايي نمايشگاه «ياد يار مهربان» در استان فارس، اين نمايشگاه را در استانهاي قم و قزوين هم برپا كنيم تا در درازمدت به نهادينه شدن و گسترش فرهنگ كتاب و كتابخواني كمك كند.
وي به برگزاري برنامههاي هفته كتاب اشاره و خاطرنشان كرد: امسال هفته كتاب را در شرايطي آغاز كرديم كه چند ماهي از سال به خاطر انتخابات و پس از آن، به دليل تغيير و تحولات ناشي از استقرار دولت جديد سپري شد، كه با توجه به فرصتهاي از دست رفته، انتظار نميرفت هفته كتاب با اين قوت برگزار شود، اما عملا اينطور نيست.
يادآور مي شود، امسال نمايشگاه کتاب فارس در فضايي معادل 14 هزار مترمربع و با 650 غرفه برپا شده و بيش از 1000 ناشر از سراسر کشور با 85 هزار عنوان کتاب علمي، مذهبي و دانشگاهي در اين نمايشگاه شرکت کرده اند.
همچنين امسال شش ميليارد ريال بن كتاب بين علاقه مندان در نمايشگاه توزيع مي شود./انتهاي پيام/