عملیات والفجر ۸ را برای اثبات قدرت کشورمان به دشمن انجام دادیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۵۴۲۸
یک راوی دفاع مقدس:

عملیات والفجر ۸ را برای اثبات قدرت کشورمان به دشمن انجام دادیم

یک روایتگر دفاع مقدس با بیان اینکه ما در عملیات‌های خیبر، رمضان و والفجر ۱ موفقیت زیادی نداشتیم، گفت: عملیات والفجر ۸ را برای اثبات قدرت کشورمان به دشمن انجام دادیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، جباری امروز در جمع دانشجویان دانشگاه‌های غیر انتفاعی مشهد در منطقه عملیاتی اروند، با اشاره به انجام عملیات والفجر8 گفت: نیروهای ما در این منطقه آموزش دیدند و برای انجام این عملیات با وجود نیروهای منافق کار اطلاعاتی دقیقی انجام دادند.

 

وی بیان داشت: دشمن متوجه نشده بود که در این منطقه عملیات انجام می‌شود و این عملیات در صورتی انجام شد که کارشناسان نظامی دنیا و صدام اعلام کرده بودند امکان عبور از این رودخانه وجود ندارد؛ اما با این وجود باز هم عراق موانع مختلفی در اطراف خشکی این رودخانه به وجود آورده بود.

 

این روایتگر دفاع مقدس با بیان اینکه ما در عملیات‌های خیبر، رمضان و والفجر 1 موفقیت زیادی نداشتیم، گفت: عملیات والفجر 8 را برای اثبات قدرت کشورمان به دشمن انجام دادیم.

 

جباری افزود: ما این منطقه را برای انجام عملیات انتخاب کردیم و جالب است بدانید که همه فرماندهان جز محسن رضایی مخالف آن بودند.

 

این رزمنده دفاع مقدس ادامه داد: زمانی که عملیات انجام شد طوفانی شدیدی شروع و آسمان پوشیده از ابر شد. این از نظری برای ما خوب بود، ولی باعث وحشت و استرس بچه ها شده بود و در نهایت به لطف خدا عملیات خوبی صورت گرفت و ما در آن موفق بودیم.

 

وی با یادآوری اینکه پس از موفقیت این عملیات قدرت‌های دنیا تصمیم به حمایت بیشتر از صدام گرفتند، گفت: بعد از این عملیات آمریکا ناوهای جنگی خود را به خلیج فارس آورد که روی هر ناو 70 هواپیمای جنگی قرار داشت.

 

لازم به ذکر است؛ هم اکنون تعداد بیش از 300 دانشجوی خواهر از دانشگاه‌های غیر انتفاعی مشهد در مناطق عملیاتی جنوب کشور در حال بازدید از مناطق عملیاتی شلمچه، اروند و طلائیه هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار