آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۸۰۰۸

خبر خوش درباره عیدی بازنشستگان

با نزدیک شدن به پایان سال، صندوق بازنشستگی کشوری مصمم است با رایزنی‌های انجام یافته عیدی بازنشستگان را همزمان با حقوق بهمن ماه پرداخت نماید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین بخشی‌زاده مدیر کل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری  گفت: خدا را شاکریم در سی ‌و هفتمین بهار انقلاب و با همکاری دولت تدبیر و امید، عیدی بازنشستگان و موظفین محترمی که واریزی آن توسط خزانه‌داری کل کشور به حساب صندوق انجام می‌شود همزمان با حقوق بهمن ماه ۱۳۹۴به حساب بازنشستگان و موظفین پرداخت خواهد شد.

 

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: همچنین همزمان با ۲۲ بهمن ماه، استان‌های آذربایجان غربی، خوزستان، سمنان، سیستان و بلوچستان و کرمان با تعداد کل ۲۰۰ هزار نفر بازنشسته به سامانه پرداخت مستقیم حقوق منتقل شدند و حقوق بازنشستگان و موظفین استان‌های فوق به صورت مستقیم به حساب‌های ایشان نزد بانک صادرات واریز می‌شود.

 

حسین بخشی‌زاده افزود: بدین ترتیب از ۳۱ استان کشور و با تعداد یک میلیون و ۲۶۸ هزار بازنشسته و موظف، ۱۳استان با تعداد۶۷۴ هزار نفر بازنشسته و موظف، حقوق خود را به روش پرداخت مستقیم دریافت می‌نمایند و می‌توانند فیش‌های حقوق خود را از دستگاه‌های ATM بانک صادرات سراسر کشور دریافت نمایند.

 

بر اساس گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، سامانه پرداخت مستقیم حقوق، در راستای سیاست‌ها و راهبردهای صندوق بازنشستگی کشوری و همچنین تأکید مدیرعامل صندوق برای تسهیل و سرعت در پرداخت حقوق به بازنشستگان کشوری مشترک این صندوق و پرهیز از مراجعات پی در پی از آبان ماه سال جاری راه اندازی و اجرایی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
اکبر کریمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۹
خسته نباشی
23
0
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۴
خبر خوش را خواندم بله حقوق بهمن رو باسیزده روز تاخیر دریافت کردم ولی ازعیدی خبرررری نیست
30
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۷
حقوق بهمن ماه رو با تاخیر زیاد دادن بدون پرداخت عیدی

جهت اطلاعتون عرض کنم که بیشترشو دادیم جای قرض این مدت

خبر بد مثل اینکه ماه آینده دیرتر هم پرداخت میکنن
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸
واقعا خسته نباشید خیلی زحمت کشیدید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار