به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، فاطمه آلیا، نماینده مردم تهران در مجلس ظهر امروز در نشست بانوان ائتلاف که در محل خبرگزاری نسیم با حضور اصحاب رسانه برگزار شد اظهار داشت: در خصوص حق معیشت و امنیت شغلی همواره زنان سرپرست خانوار مدنظر ما هستند و در وهله دوم زنان به صورت عام.
وی ادامه داد: آنچه همواره مطالبه مردم و رهبری است جایگاه زنان و تکریم آنان است که باید تلاش شود تا در حوزه رشد معنوی آنچه مطلوب جایگاه اسلام است محقق شود.
این نماینده مجلس افزود: در این خصوص دستگاه های حمایتی به صورت موثر طبق اصل 21 قانون اساسی باید برای زنان خانوار عمل کنند زمانی که دولت گرفتار رکود است هم زنان و هم مردان فشار اقتصادی را احساس می کنند.
آلیا تاکید کرد: رکود در هر بخش اقتصادی بیشتر متوجه زنان جامعه است و میزان این فشارها در آمارهای موجود وجود دارد.
وی بیان داشت: باید در زمینه اشتغال اولویت اول مان زنان سرپرست خانوار باشد و شغل هایی ایجاد شوند که تناسب بیشتری با روحیه زنان دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به شعار معیشت، امنیت و پیشرفت گفت: باید به این مسئله توجه داشت که اگر می گویید معیشت و امنیت این موضوع همراه با عدالت و معنویت باشد و فرهنگ در تمامی برنامه ریزی های معیشتی و پیشرفت مورد توجه قرار گیرد.
آلیا افزود: در ثبات امنیتی قرار داریم اما برای تثبیت این ثبات باید در همه ابعاد تلاش کنیم.
وی از جمله اقدامات سیاسی اشتباه دولت یازدهم را تبلیغاتی دانست که موجب فرافکنی و امید واهی در میان مردم شده است چرا که تمام کارشناسان اقتصادی می دانند سهم تحریم ها و مدیریت کلان اقتصادی در جامعه تا چه اندازه است.
وی با بیان اینکه متاسفانه دولت سیاست پولی مشخصی ندارد گفت: دولت در توزیع سبد کالا ناکام بود و الآن هم بعد از مذاکرات با شرایط به وجود آمده دولت به سمت سرمایه داری می رود. معنی آن این است که فقر بیشتر خواهد شد تعداد ضعفاء بیشتر می شوند.
عضو ائتلاف اصولگرایان تهران در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه با توجه به تعداد کم خانم ها در انتخابات این دوره از مجلس شورای اسلامی چه تاثیری می توانند در بهبود شرایط زنان داشه باشند گفت: این سوال قبلاً در حضور آقا مطرح شد با اینکه ایشان این سوال را قبول داشتند فرمودند باید فکری کنیم که تعداد خانم ها در همه عرصه ها بیشتر شود.
وی افزود: شاید در این انتخابات تعداد خانم ها بیشتر باشد اما آنچه مشخص است در همین مجلس نهم حضور خانم ها کیفی بوده هم فعالیتشان در فراکسیون ها قابل قبول بوده و هم در کمیسیون ها.
آلیا اظهار داشت: برای افزایش خانم ها در این مورد باید ساز و کار درستی داشته باشیم و باید کمیسیونی با عنوان زن و خانواده تشکیل شود که در آن از اندیشه ها و مشورت های همکاران آقا نیز در این حوزه استفاده شود و اگر لازم است در بخش هایی از قانون بازنگری شود.