کسب مقام برتر دانشکده علمي کاربردي دانشگاه علوم پزشکي شيراز در کشور
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، دکتر داوود مهرباني ديروز در نشست خبري در خصوص کسب مقام برتر اين مرکز در کشور گفت: در اين جشنواره، 760 مرکز علمي کاربردي بر اساس شاخص هاي مورد نظر بررسي شدند.
وي کيفيت آموزشي، امکانات آموزشي، مقاطع تحصيلي اعضاي هيئت علمي و سطح تحصيلات کارمندان را از جمله شاخص هاي برگزيده اين مرکز علمي کاربردي ذکر کرد.
مهرباني اضافه کرد: اين مرکز آموزشي از سال 83 با 75 دانشجو و دو رشته فعاليت خود را آغاز و در حال حاضر با 2 هزار و 460 نفر دانشجو و تعداد 30 رشته علوم پزشکي مرتبط با نياز اين حوزه فعاليت مي کند.
رئيس مرکز آموزش علمي کاربردي واحد کوار بيان کرد: رشته هايي که در اين دانشگاه تدريس مي شود، بر اساس نياز جامعه است و 78 درصد دانشجويان دانشکده علمي کاربردي کوار پس از فارق التحصيلي مشغول به کار مي شوند.
وي با اذعان به اين که دانشکده علمي کاربردي واحد کوار، تنها دانشکده علمي کاربردي کشور است که به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي وابسته است، گفت: از مجموع رشته هايي که در اين دانشکده تدريس مي شود، 12رشته در مقطع کارشناسي و 18 رشته در مقطع کارداني است.
مهرباني گفت: بر اساس تصويب وزارت بهداشت، به زودي 10 رشته جديد بر اساس نيازهاي دانشگاه علوم پزشکي شيراز در اين دانشکده راه اندازي ميشود./انتهاي پيام/