به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، این روزها که بازار انتخاباتی داغ شده است و کاندیداهای کردستان برای تصاحب شش کرسی مجلس باهم رقابت می کنند برخی کاندیداها و نماینده های رد صلاحیت شده برای این عرصه سیاسی مهم حاشیه سازی کرده و حتی گاه حواشی به خط و نشان کشیدن برای انتخابات و کاندیداها منجر شده است.
بیاتیان یکی از نمایندگان رد صلاحیت شده در مصاحبه جنجالی خود با یکی از رسانه های کردستان به مواردی اشاره کرده است که باتوجه به موقعیت حساس کشور و بحران موجود در خاورمیانه به صلاح کشور و مردم نیست و موج اختلافات داخلی را برای مردم این بخش از کشور پر تنش کرده است.
این نماینده با اشاره بر تمکین بر رأی شورای نگهبان و رد صلاحیت خویش با القای تفکر خان بالایی و اتهام بله قربان گویی به کاندیداهای دیگر سعی در جلب توجه و خط و نشان کشیدن برای انتخابات را دارد به گونه ای که این گونه القائات نه به نفع مردم کردستان بوده و نه به نفع کشور.
بی شک تمکین کردن به رأی شورای نگهبان سکوتی نجیبانه را می طلبد و اگر ناگفته هایی هم حقاً و حقوقاً وجود داشته باشد، باید موقعیت بهتری برای آن ساخت نه اینکه فضای این عرصه مهم سیاسی را متشنج کرد.
متاسفانه زدن برچسب هایی چون مهندسی انتخابات، تعیین صلاحیت های برنامه ریزی شده بر این عرصه خطیر از اخلاق و انصاف دور بوده و گاه زیر سوال بردن شعور سیاسی مردم را به دنبال دارد.
این حرف ها در حالی گفته می شود که نماینده مذکور چهار سال زمان برای خدمت به مردم شهرش داشت و اگر هدف خدمت و خدمتگزاری باشد این هیاهو و جنجال ها دیگر اعتباری ندارد و اگر هدف تخریب و آلوده شدن فضای سیاسی محل انتخابیه نیست چرا باید از تریبون رسانه ؛ نظام و مردم را آماج سخنان ناشایست قرار داد؟
هدف از شرکت در انتخابات انتخاب اصلح است و اگر نظام جمهوری اسلامی دلایل اصلی رد صلاحیت کسی را اعلام نمی کند و صرفا به رد صلاحیت شخص اکتفا می کند هدف حفظ آبرو و کرامت انسانی است و اگر بنا بود دلایل اصلی رد صلاحیت گفته شود که حرف های زیادی برای گفتن بود.
از سوی دیگر جایگاه شورای نگهبان بسیار والاتر و برتر از آن است که به این نهاد مهم تصمیم گیری کشور زد و افتراهایی چون مهندسی انتخابات، لیست های مخفی، برنامه ریزی برای حضور کاندیداهای خاص و غیره زده شود و این گونه تهمت هایی در شأن یک نماینده مجلس نیست.
استفاده کردن و هزینه از نام شهدا و ایثارگران، تحصن کردن در مزار شهدا و غیر موجه دانستن دلایل رد صلاحیت خود و توهم برنامه ریزی برای انتخابات و انکار رأی مستقیم و سرنوشت ساز مردم بدعت های جدیدی است که نه تنها فایده ای برای کسی ندارد بلکه همه آن ها به ضرر نظام و مردم تمام خواهد شد.
نعمت امنیت و اقتدار کشور در خاورمیانه و در میان جنگ و آشوب کشورهای همسایه نعمت کمی نیست و باید پاسدار و حافظ این امنیت بود. کرسی مجلس ملک شخصی و اختصاصی کسی نیست و قطعاً مصالح و امورات شهر و حوزه نمایندگی باید مدنظر قرار بگیرد و چنین الفاظی نه تنها کمکی به مردم و انتخابات نمی کنند بلکه مصداق ریختن آب به آسیاب دشمن است.
انتخابات پیش رو با تمام حساسیت های آن و تمام توجهات جهانی که به آن معطوف است باید سالم و در فضایی اخلاقی برگزار شود تا مثل همیشه ایران اسلامی الگویی برای سایر کشورهای منطقه باشد.