بابت تغيير ارز‎ ‎سبد ارزي تاکنون پنج ميليارد دلار سود برده ايم‎
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۴۳۴
بهمني در همايش خدمات بانکي و صادرات:

بابت تغيير ارز‎ ‎سبد ارزي تاکنون پنج ميليارد دلار سود برده ايم‎

رئيس کل بانک مرکزي گفت: بابت تغيير ارز‎ ‎سبد ارزي از دلار به يورو تاکنون پنج ميليارد دلار سود برده ايم‎. 

به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، محمود بهمني در سومين همايش خدمات بانکي و صادرات از کاهش بسيار زياد دلار در سبد ارزي کشور ‏خبر داد و گفت: بابت تغيير ارز‎ ‎سبد ارزي از دلار به يورو تاکنون پنج ميليارد دلار سود برده ايم‎. ‎
وي همچنين از آماده شدن لايحه تغيير قانون بانکي خبر داد و افزود‎  :‎اين لايحه هم اکنون در دولت است و ‏اميدواريم با ارسال به مجلس تمام بندهاي‎ ‎آن محقق شود‎.

بهمني با درخواست از بانک هاي خصوصي براي افزايش سرمايه خود گفت: بانک‎ مرکزي براي تاسيس ‏واحدهاي بانک خصوصي در کشور از آمادگي کامل برخوردار‎ است‎.

رئيس كل بانك مركزي با اشاره به سند چشم انداز بيست ساله افزود: تحقق‎ ‎اهداف اين سند تنها با فراهم کردن ‏تمهيدات و سازوکارهاي لازم شدني است‎. 

وي با اشاره به سهم 25 درصدي اشتغال در بخش صادرات در سند چشم‏‎ ‎انداز اضافه کرد: اين ميزان از ‏صادرات تنها در صورتي محقق مي شود که‎ ‎سازوکارهاي لازم براي ارتقاي کيفيت محصولات صادراتي ‏فراهم شود‎.

بهمني گفت: ما بايد بتوانيم در عرصه هاي بين المللي با ديگر کشورها‎ ‎رقابت کنيم و اين از طريق پايين آوردن ‏قيمت تمام شده کالا امکان پذير است‎. 

رئيس كل بانك مركزي واگذاري واحدهاي توليدي به بخش خصوصي را از جمله راهکارهاي‎ ‎پايين آوردن قيمت تمام شده ‏محصولات عنوان کرد و گفت: در اين بين دولت‎ ‎بايد ناظر، کنترل کننده، هدايت کننده و ارائه دهنده ‏راهکارهاي رفع مشکلات‎ ‎باشد.‎/انتهاي پيام/‎

پربازدیدترین آخرین اخبار