آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۴۶۵۷

تصویب ۱۷۰ میلیارد دلار فاینانس در تلفیق بودجه/ ۵ میلیارد دلار از پول‌های بلوکه ایران در آمریکا دریافت شد

عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۵، با اشاره به جزئیات مصوبات عصر روز گذشته کمیسیون تلفیق بودجه، گفت: بر اساس گزارش بانک مرکزی ۵ میلیارد دلار از پول‌های بلوکه‌ ایران مربوط به قبل از انقلاب اسلامی در آمریکا، پرداخت شد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» ایرج ندیمی  با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه 95، اظهار داشت: در جلسه روز گذشته بخشی از سرفصل‌های درآمدی تغییر کرد و همچنین عناوین مربوط به این درآمدها، تغییراتی داشت.

 

عضو کمیسیون تلفیق بودجه 95 گفت: بر این اساس عنوان درآمد کشت دانه‌های روغنی به اخذ مابه‌التفاوت دانه‌های خام و وارداتی تغییر کرد، همچنین رئیس صندوق توسعه ملی گزارش مفصلی از وضعیت صندوق در مورد موجودی، مطالبات، تعهدات و عملکرد ارائه کرد.

 

وی افزود: همچنین از محل دریافت وجوه و عوارض، 3 هزار و 650 میلیارد ریال، 2 درصد درآمد را حساب کردیم. در بحث صادرات نفت خام یک ردیف مربوط به این موضوع حذف شد. همچنین موضوع اوراق صکوک اجاره به‌منظور تسویه بدهی اشخاص حقیقی و حقوقی به نفع پرداخت بدهی پیمانکاران طرح‌های عمرانی، تغییر یافت.

 

ندیمی با اشاره به مالیات فروش سیگار، تصریح کرد: در لایحه استفاده از 50 میلیارد دلار فاینانس به همراه 120 میلیارد دلار فایناس باقی‌مانده از قبل به دولت اجازه داده شد.

 

عضو کمیسیون تلفیق بودجه 95،‌ تأکید کرد: بر اساس گزارش بانک مرکزی 5 میلیارد دلار از مطالبات بلوکه‌شده ایران مربوط به قبل از انقلاب اسلامی (وزارت جنگ سابق) در آمریکا، پرداخت شده است.

 

برخی منابع آگاه عنوان می کنند آزاد سازی این میزان پول بلوکه در پی مذاکرات صورت گرفته برای آزادی جیسون رضائیان و سه جاسوس آمریکایی است.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار