اقتدار ملي از مسير اقتدار علمي مي گذرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۴۶۹
رئيس دانشگاه تهران:

اقتدار ملي از مسير اقتدار علمي مي گذرد

رئيس دانشگاه تهران گفت: اقتدار ملي از مسير اقتدار علمي مي گذرد كه براي رسيدن به اين اقتدار بايد علم را گسترش دهيم.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر فرهاد رهبر امروز در اولين جشنواره آموزش دانشگاه تهران كه در تالار علامه اميني اين دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه تهران مثل هميشه به عنوان نماد آموزش عالي كشور، در برگزاري جشنواره آموزش پيشقدم شد.

وي افزود: امروز بيش از سي دانشگاه كشور با الگو برداري از جشنواره آموزش دانشگاه تهران قصد برگزاري اين جشنواره را دارند.

رئيس دانشگاه تهران بيان داشت: دانشگاه تهران با پيشتازي خود در امور دانشگاهي ثابت كرده كه بهترين دانشگاه كشور و از بهترين دانشگاه‌هاي منطقه است.

رهبر همه افرادي را كه در دانشگاه تهران با عناوين دانشجو، استاد، كاركنان دانشگاه و غيره حضور دارند را از برگزيدگان جامعه خواند و گفت: امروز در اين جشنواره با توجه به محدوديت‌ها و آئين‌ نامه اين جشنواره از بين برگزيدگان جامعه در دانشگاه تهران برگزيدگاني را براي تقدير انتخاب كرده‌ايم.

وي با اشاره به هفته بسيج اظهار داشت: بسيج در عرصه‌هاي مختلف علمي، فرهنگي، سياسي و در دهه اول انقلاب در عرصه نظامي عملكرد خوبي داشته و امروز لازم است كه با بسيج علمي براي رسيدن به موفقيت‌ها بيشتر تلاش كنيم.

رئيس دانشگاه تهران تصريح كرد: اقتدار ملي از مسير اقتدار علمي مي گذرد و براي رسيدن به اقتدار جهاني بايد علم را گسترش دهيم.

رهبر خاطرنشان كرد: براي اقتدار علمي بايد سطح آموزش را ارتقا دهيم و متناسب با آموزش مبتني بر پژوهش و در نظر گرفتن نيازهاي آموزشي سطح كشور حركت كنيم.

وي بيان داشت: استادان بايد در كلاس‌ها علاوه بر آموزش علمي، اخبار و ارزش‌هاي اسلامي را با رفتار خود به دانشجويان بياموزند تا در جامعه آرامش حكم فرما شود.

رئيس دانشگاه تهران گفت: آموزش ما بايد مبتني بر فرهنگ، ‌تاريخ و ارزش‌هاي ديني باشد و تفكر و تعقل را جايگزين مدرك گرايي كنيم.

رهبر تاكيد كرد: اگر انديشه، تفكر و تعقل جايگزين مدرك گرايي شود محصولات آموزشي ما متناسب با نيازهاي جامعه خواهد شد.

وي در پايان خاطرنشان كرد: اگر در دانشگاه اين كارخانه انسان سازي، تزكيه و تذهيب را در سطح فعاليت‌هاي خود قرار دهيم خواهيم توانست مسائل فرهنگي، سياسي، علمي و غيره را متحول سازيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار