کد خبر:۴۹۴۷۴
فرمانده نيروي دريايي ارتش خبر داد:

ساخت 2 فروند زيردريايي جديد در ايران

فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران از ساخت دو فروند زيردريايي پيشرفته جديد کلاس غدير خبر داد و گفت: اين دو زير دريايي همزمان با هفتم آذر روز نيروي دريايي ارتش به آب انداخته خواهد شد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، امير دريادار سياري در جمع خبرنگاران افزود: اين دو زيردريايي کاملا بومي هستند و مراحل ساخت آن به وسيله متخصصان داخلي انجام شده است.

سياري افزود: اين تجهيزات توان نيروي دريايي ارتش را به طور چشمگيري افزايش خواهد داد.

فرمانده نيروي دريايي ارتش همچنين از نوسازي و بهسازي چهار فروند هواناو BS7 (بي اس سون )و SRL6 خبر داد و گفت: مرمت، ساخت و بهينه سازي هواناو صرفا در اختيار تعداد بسيار محدودي از کشورها قرار دارد و بهسازي و تعمير اين چهار فروند هواناو مرحله اي نوين در توان نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران محسوب مي شود.

ايران بايد به قدرت بزرگ دريايي تبديل شود

فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران تصريح کرد: حضور قدرتمند در دريا تضمين کننده امنيت سياسي و اقتصادي کشور است بنابراين با برنامه ريزي بسيار دقيق ، جمهوري اسلامي ايران را به قدرت بزرگ دريايي تبديل خواهيم کرد و البته در اين زمينه گام هاي مهمي برداشته ايم.

امير دريادار حبيب الله سياري در جمع خبرنگاران افزود: علاوه بر ساخت دو زير دريايي جديد غدير، در آينده نزديک نيز تجهيزات جديد دريايي ساخت متخصصان ايراني به بهربرداري خواهد رسيد.

وي با بيان اين که امروز کشورهاي دنيا از توان و قدرت بالاي نيروي دريايي ايران آگاهي دارند، گفت: درخواست از ايران براي تامين امنيت در آبراهها و درياه هاي ناامن از اين توان و قدرت حکايت دارد.

فرمانده نيروي دريايي ارتش گفت: حضور قدرتمند نيروي درياي ايران در سواحل سومالي، خيلج عدن، درياي سرخ و شمال اقيانوس هند و تامين امنيت لازم براي عبور کشتي هاي تجار ايران و ديگر کشورها، تنها گوشه اي از توان دفاعي اين نيروست.

وي افزود: جمهوري اسلامي ايران به درخواست سازمان ملل متحد جواب مثبت داد و به جمع گروه cps151 که براي تامين امنيت در خليج عدن مستقر هستند در اين منطقه حضور يافت.

امير دريادار سياري با بيان اين که سازمان هاي بين المللي از نيروي دريايي جمهوري اسلامي ايران براي حضور فعال در برخي درياهاي نا امن و تامين امنيت دريايي بارها قدرداني کرده اند،گفت: چهارمين ناوگروه که متشکل از ناوشکن البرز و ناو بوشهر است 20 آبان امسال به خليج عدن اعزام شدند.

وي افزود:3 ناو گروه قبلي نيروي دريايي ارتش که تا پيش از اين در منطقه حضور داشتند، از فروردين تا آبان هر کدام بيش از 70 روز ماموريت دريايي انجام داده اند که در مجموع 26 هزار مايل دريايي را دريانوردي کردند و منطقه اي در حدود 40 هزار مايل دريايي را تحت پوشش قرار دادند.

امير دريادار سياري گفت: اين سه ناو گرو در مدت ياد شده 145 کشتي تجاري را اسکورت کردند و در 10 مورد مستقيما با دزدان دريايي درگير شدند و عمليات هاي موفقي انجام دادند.

وي اضافه کرد: همچنين اين ناوها بيش از 700 مورد کشتي هاي فرا منطقه اي را در خليج عدن شناسايي و نزديک به 85 فروند تيم هاي ويژه تجاري را اسکورت کردند.

امير دريادار سياري با تشريح ابعاد مختلف عمليات مرواريد در سال 59 گفت : اين عمليات در 3 محور اصلي دفاع از مرزهاي آبي، سواحل، بنادر و جزاير - حفظ منابع و منافع نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در مناطق ويژه - قطع خطوط مواصلاتي دشمن بر اساس نياز- حفظ خطوط مواصلاتي نيروهاي خودي و همچنين حفظ و صيانت آب هاي جمهوري اسلامي ايران صورت گرفت.

وي گفت: در زمان عمليات مرواريد دشمن فکر مي کرد چون بيگانگان از کشور ما خارج شده اند و کارکنان نيروي دريايي توان استفاده از تجهيزات پيشرفته ندارند، آمادگي مبارزه و رويارويي با دشمن وجود ندارد در حالي که اين چنين نشد و در 67 روز اول جنگ عمليات مرواريد با موفقيت به پيروزي رسيد که اين دستاورد و افتخاري بزرگ براي کشور ما محسوب مي شود.

در عمليات مرواريد ناوشکن هاي ارتش جمهوري اسلامي ايران، دو اسکله اصلي صادرات نفت عراق (اسکله العميه و البکر) را نابود کردند و اين عمليات صادرات نفت عراق را از خليج فارس قطع کرد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار