پنجمین شب مراسم عزاداری فاطمیه با حضور رهبر انقلاب برگزار شد
پنجمین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با حضور حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمعی از مسئولان و هزاران نفر از ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در این مراسم حجتالاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی در سخنانی، رسالت انبیاء و عالمان دینی را روشنگری خواند و گفت: بر اساس آیات قرآن کریم، روشنگری و تبیین باید «شفاف و گویا»، «منطقی و مستند»، «حکیمانه»، «شجاعانه» و «» بادوراندیشانهشد.
وی با تاکید بر اینکه جهان اسلام مدیون تبیین و روشنگری حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها است، افزود: آن بانوی بزرگ، عشق به ولایت و ایستادگی در صراط مستقیم الهی را به ما آموخت و نشان داد که تا آخرین نفس باید بر مسیر ولایت پای فشرد.
همچنین در این مراسم آقای محمدرضا طاهری به ذکر مصیبت و نوحهخوانی بر مصائب حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها پرداخت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
باسلام و خداقوت لطفا در خبرهایتان که مربوط به حضرت آقا میشود از عنوان امام خامنه ای استفاده گردد. زیرا که ایشان امام امت اسلامی هستند و کمتر از این عنوان جفا به این یگانه مرد زمانه ما می باشد. یاعلی
پاسخ