آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۴۸۲

بازدید گسترده از انتخاب بهترین لباس در جشنواره اینترنتی مد و لباس فجر

نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس فجر مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته و تا کنون بیش از ۵۰۰۰۰ نفر از این نمایشگاه دیجیتال بازدید کرده اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس فجر مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته و تاکنون بیش از 50000 نفر از این نمایشگاه دیجیتال بازدید کرده اند.

 

این نمایشگاه مجازی آثار منتخب راه یافته به بخش نمایش پنجمین جشنواره مد و لباس فجر را در معرض دید علاقمندان قرار داده و بازدید کنندگان نظرات خود را به این جشنواره اعلام می نمایند. بر اساس این گزارش بیش از 210 اثر در حوزه های لباس اجتماع، مجلسی، چادر و پوشش سر به نمایش در آمده است.

 

جشنواره مردمی اینترنتی مد و لباس فجر همزمان با آغاز فعالیت جشنواره کار خود را آغاز و تا پایان اردیبهشت 95 ادامه خواهد داشت.

 

گفتنی است این جشنواره توسط بخش خصوصی برگزار و از طریق نشانی   www.modeonline.irقابل دسترسی است. یاد آور میشود در پایان و در برنامه مستقلی از آثار برگزیده مردمی و با حضور گروهی از شرکت کنندگان جشنواره تقدیر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار