آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۹۵۹
تولیت آستان قدس رضوی:

آستان قدس رضوی نیز خدمت رسانی به زائران را گسترش می‌دهد

تولیت آستان قدس رضوی گفت: موضوع زیارت و زائر‌محوری باید هدف اصلی همه دستگاه‌های خدمت‌رسان استان خراسان‌رضوی باشد و تلاش کنیم که امکانات و فعالیت‌ها برای تسهیل امور زائران معطوف شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در بازدید از اقدامات صورت گرفته ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی اظهار داشت: مشهد‌مقدس قبله‌گاه مردم عزیز ایران اسلامی و همه مسلمانان جهان است و بسیاری از ارادتمندان اهل بیت(ع) دوست دارند که لحظات تحویل سال را در کنار مضجع نورانی حضرت امام رضا(ع) باشند. 

 

وی افزود: مسئولان استان خراسان رضوی و به ویژه مسئولان شهر مشهد اقدامات ویژه‌ای را برای استقبال از زائران و اسکان آنان انجام داده‌اند و آمادگی پذیرایی از میزان بالایی از زائران عزیز را دارند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با تقدیر از اقدامات صورت گرفته برای رفاه حال زائران، اظهار داشت: ظرفیت زیارت حضرت امام رضا(ع) تلاش بیش از این را می‌طلبد و آستان قدس رضوی نیز این آمادگی را دارد که در راستای تسهیل امور زائران، دایره خدمت رسانی را گسترش دهد.

 

وی با اشاره به لزوم توجه به مقوله زائر محوری در تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌های راهبردی استان و کشور اذعان داشت: باید نگاه مدیران و مسئولان به این مهم اینگونه باشد که در تزاحم بین زائر محوری و موضوعات مختلف ارجحیت با زائران و ایجاد امکانات رفاهی برای آنان باشد.

 

در این بازدید که بیش از 3 ساعت به طول انجامید، استاندار خراسان‌رضوی، شهردار مشهد، مدیران دستگاه‌های اجرایی و اعضای ستاد اجرائی خدمات سفر استان در ایام نوروز نیز حضور داشتند و به ارائه توضیحات در رابطه با اقدامات صورت گرفته پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار