اعزام دانشجویان قرارگاه جهادی شهید املاکی به روستای پنو
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۳۸۵

اعزام دانشجویان قرارگاه جهادی شهید املاکی به روستای پنو

مسئول قرارگاه جهادی شهید املاکی از اعزام ۱۵ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های شرق گیلان به روستای پنو شهرستان لنگرود خبر داد.

طاها قربان دوست در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با اشاره به اعزام گروه‌‌های جهادی مختلف در ایام نوروز گفت: 15 نفر از دانشجویان دانشگاه‌ های شرق گیلان از مزار شهدای رشت به روستای محروم پنو شهرستان لنگرود اعزام شدند.

 

وی با بیان این که مهمترین کار جهادی این دانشجویان در عرصه عمرانی است، گفت: حفر زمین به طول هزار متر و لوله گذاری آب آشامیدنی در روستای پنو و بهسازی دو چشمه آب شرب روستا از فعالیت های عمرانی این دانشجویان می‌باشد.

 

مسئول قرارگاه جهادی شهید املاکی گفت: این دانشجویان از امروز تا 15 فروردین به مدت ده روز در این روستا مشغول فعالیت هستند.

 

قربان دوست خاطر نشان کرد: فعالیت دانشجویان در دو بازه زمانی انجام می‌شود و گروه دوم از دانشجویان به تعداد 15 نفر از 15 فروردین برای تکمیل پروژه به این منطقه اعزام خواهند شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار