اصابت گلوله توپ از سوی ارمنستان به خانه‌ای در شهرستان خدا آفرین
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۸۹۸۱

اصابت گلوله توپ از سوی ارمنستان به خانه‌ای در شهرستان خدا آفرین

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان‌شرقی از اصابت یک گلوله توپ به خانه‌ای در شهرستان خداآفرین خبر داد و گفت: خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی نداشته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سعید شبستری دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: بامداد امروز در جریان درگیری در منطقه مورد مناقشه ارمنستان و جمهوری آذربایجان، یک گلوله توپ بعد از اصابت به حیاط یکی از خانه‌های روستایی در منطقه قلی‌بیگلو شهرستان خداآفرین منفجر شد که باعث آسیب دیدن این خانه و شکسته شدن شیشه‌های خانه‌های مجاور شد، اما خوشبختانه تلفات جانی در بر نداشت.



وی افزود: طبق نظر کارشناسان نظامی این گلوله توپ از سوی نیروهای ارمنستان شلیک شده است.دبیر شورای تامین آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه مراتب اعتراض رسمی مرزبانی به طرف ارمنی ابلاغ شده است، افزود: تمام اقدامات لازم از سوی شورای تامین استان انجام شده و روند کار از طریق وزارت امور خارجه و مراجع دیپلماتیک به طور جدی در حال پیگیری است.

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
از طريق وزارت خارجه دولت روحاني مچكريم؟؟؟؟؟؟به طور جدّي؟؟؟؟؟ در حال پيگيري؟؟؟؟؟
22
0
سید جواد
۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۳
باید ازشون خسارت تخریب و جریمه ایجاد ناامنی گرفته بشه
پربازدیدترین آخرین اخبار