روابط با آمريکاي لاتين متحول مي شود
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر محمود احمدي نژاد در بازگشت از سفر دوره اي به پنج کشور آمريکاي لاتين و آفريقايي با موفقيت آميز خواندن اين سفر، به روابط با کشورهاي در حال توسعه و همکاري هاي اقتصادي، سياسي و فرهنگي با اين کشورها اشاره و بيان داشت: پنج کشوري که به آنها سفر کرديم از کشورهاي مهم در قاره هاي خود به شمار مي آيند.
وي افزود: همچنين در سفر به سنگال و گامبيا درباره اجراي طرح هاي مشترک و سرمايه گذاري توافق نامه هايي امضا شد و کارهاي خوبي صورت گرفت.
رئيس جمهور کشورمان با اشاره به سفرش به برزيل، بوليوي و ونزوئلا گفت: اين سه کشور در منطقه آمريکاي لاتين از کشورهاي مهم هستند؛ برزيل بزرگترين کشور آمريکاي جنوبي به لحاظ وسعت، نيروي انساني و اقتصادي است و اخيرا هم جايگاه سياسي اين کشور در جهان ارتقا يافته است.
احمدي نژاد تاکيد کرد: کادر رهبري برزيل با هوشمندي و توانايي هاي ملي در حال حرکت است تا جايگاه اين کشور را ارتقا بدهد.
وي به پيشرفت هاي علمي و اقتصادي برزيل اشاره کرد و روابط تهران - برزيليا را قديمي خواند.
رئيس جمهور با تاکيد بر اين که اکنون ارتباطات معنا و مفهوم جديدي يافته است گفت: گفت وگوهاي خوبي براي توسعه همکاري ها با مسئولان برزيلي انجام و قرار شد تا لولا داسيلوا هم به تهران بيايد./انتهاي پيام/