به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ مهدی پیریایی که فارغالتحصیل رشته داروهای گیاهی در مقطع کارشناسی ارشد است، با تشکیل کارگاه کوچکی در رابطه با رشته دانشگاهیاش و استفاده از توانمندیهای شهرستان محل زندگی خود در کار صنایع تبدیلی مشغول است.
پیریایی با اشاره به نحوه آغاز به کارش اظهار کرد: از سال 90، با تعدادی از همکلاسیهای خود یک شرکت کشت و صنعت گیاهان دارویی ثبت کردیم و مشغول کار شدیم.
وی افزود: شروع کار ما با دو میلیون تومان سرمایه بود و کار خود را با صنایع تبدیلی فرآوری از گیاهان دارویی و اسانس و عرقگیری آغاز کردیم. با رونق گرفتن کار در اسانسگیری و گرفتن مجوز لازم، زمینه اشتغال مستقیم برای پنج نفر و 15 نفر به صورت فصلی ایجاد شد. ما در کارگاه خود اسانس و عرق نعناع و اسانس و گلاب گلمحمدی با درجهبندیهای مختلف تولید و آن را در بازار شهرستان و استانهای همجوار عرضه کردیم.
این کارآفرین ادامه داد: در جهت رونق کار خود، کار خشک کردن و بستهبندی میوهها را نیز آغاز و در این راه ابتدا یک دستگاه برای خشک کردن محصولات اختراع کردیم. از سال 91، خشک کردن میوهها را با سرمایه دو میلیون تومان و با گرفتن مجوز لازم آغاز کردیم تا جایگزینی سالم و طبیعی برای تنقلات مضر باشند.
پیریایی گفت: یکی دیگر از برنامههای اجرایی در شرکت ما تولید پودر گوجه است که جایگزینی مناسب برای رب گوجه فرنگی بدون استفاده از افزودنیهاست. این محصول را ما با نام تجاری زژانه تولید کردهایم که آماده ارائه به بازار مصرف است.
وی با اشاره به حمایت قرارگاه سازندگی سپاه شهرستان محل زندگیاش از جوانان شاغل در طرحهای اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی علاوه بر اشتغالزایی در جامعه، باعث رشد و توسعه اقتصاد شهرستان و کشور و کمک بسیار به اقتصاد کشور است. تکیه نکردن به یک محصول، رشد و توسعه اقتصاد جامعه و ایجاد اشتغال برای افراد جویای کار از مهمترین ثمرات حرکت در راه اقتصاد مقاومتی است.