جاده چالوس یکطرفه میشود
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از یک طرفه شدن جاده چالوس در عصر روز جمعه و اعمال محدودیت های ترافیکی در این محور خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نادر رحمانی با اشاره به محدودیتهای پایانی هفته در محور کرج چالوس، اظهار کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده مقرر شد تا محدودیت ترافیکی خاصی در عصر روز جمعه در محور مواصلاتی کرج چالوس اعمال شود.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا افزود: در محدودیتهای درنظر گرفته شده مقرر شده است تا تردد در این محور از سمت کرج به چالوس از ساعت 14 ممنوع شود و همکاران ما از تردد خودروها از این ساعت به بعد ممانعت به عمل خواهند آورد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تردد در محور کرج چالوس از ساعت 16 به صورت یک طرفه در مسیر شمال به جنوب انجام خواهد شد.
رحمانی گفت: نکته قابل توجه آن است که ساعت اعمال محدودیتهای درنظر گرفته شده با تشخیص پلیس راه در این محور و بسته به ترافیک عبوری تغییر خواهد کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.