آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۳۴۷۷
آيت‌الله يزدي:

رهبر انقلاب حافظ اسلام و انقلاب در برابر فتنه‌ها بوده‌اند

اکنون دشمن در عرصه جنگ نرم عليه اسلام به پا خاسته، رهبر معظم انقلاب حکيمي آگاه و بيدار است که دنيا را مي‌بيند، دوست و دشمن را مي‌شناسد و سکان انقلاب را در تمامي فتنه‌هاي دشمنان به دست گرفته و از اسلام محافظت کرده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آيت‌الله محمد يزدي، رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم در آستانه روز ميلاد حضرت علي بن ابيطالب(ع) و روز پدر و در ديدار پدران شهدا که با حضور مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان قم برگزار شد، افزود: همه ما مرهون و وامدار خون‌هاي شهدا هستيم، بايد عظمت آنان را درک کنيم و يادشان را زنده نگه داريم.

 

وي با تأکيد بر اينکه فعل جهاد از احکام و دستورات الهي است، ادامه داد: بقاي دين در سايه دفاع است، اگر اين دفاع نبود نامي از اسلام و دين و قرآن و حاکميت اسلام نبود، اگر امروز نمازجمعه، نماز شب، اعتکاف، محرم، صفر، فاطميه و رجبيه برپاست اينها به برکت خون‌هاي شهداست و آنان در اين عبادات سهيم هستند.

 

آيت‌الله يزدي اضافه کرد: بعد از انقلاب امکانات بسياري در سايه اين امنيت و آرامش که حاصل خون‌هاي شهداست در کشور ايجاد شد و شاهد آباداني، آزادي، حق رأي و انتخاب براي مردم، آزادي و احترام به زنان هستيم، امروز اسلام حاکم و رهبري حافظ اسلام است.

 

وي اضافه کرد: اکنون نيز دشمن در عرصه جنگ نرم عليه اسلام به پا خاسته، رهبر معظم انقلاب حکيمي آگاه و بيدار است که دنيا را مي‌بيند، دوست و دشمن را مي‌شناسد و سکان انقلاب را در تمامي فتنه‌هاي دشمنان به دست گرفته و از اسلام محافظت کرده است.

 

رئيس جامعه مدرسين با اشاره به اينکه شهدا مقام والايي نزد پروردگار دارند و بدون واسطه نظر به وجه‌الله مي‌کنند، تأکيد کرد: شهدا با جانشان از ولايت حمايت کردند و امروز ما در ادامه راه شهدا بايد از ولايت و حکومت اسلامي حمايت کنيم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار