افزايش هشت و نيم درصدي توليد ايران خودرو و سايپا
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۴۷۹

افزايش هشت و نيم درصدي توليد ايران خودرو و سايپا

توليد انواع خودرو در 8 ماه گذشته در دو شرکت خودورساز ايران خودرو و سايپا، 832 هزار دستگاه بوده است که در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته هشت و نيم درصد افزايش نشان مي دهد.

به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران، گروه ايران خودرو در اين مدت 411488 دستگاه انواع خودوري تجاري و سواري توليد کرد که در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 14 درصد رشد نشان مي دهد.

گروه خودروسازي سايپا شامل شرکت هاي سايپا،‌پارس خودرو و زامياد هم در اين مدت 420514 دستگاه انواع خودور توليد کرده است که نسبت به توليد مدت مشابه سال گذشته 4 درصد افزايش داشته است.

سهم گروه خودورسازي سايپا از کل توليد 51 درصد و سهم گروه ايران خودرو 49 درصد بوده است.

در گروه خودروهاي سواري و وانت، شرکت ايران خودرو تا انتهاي آبان امسال404029 دستگاه خودور توليد کرده است.

پژو 405 با 103 هزار و 82 دستگاه ، پژو 206 با 67 هزار و 164 دستگاه ، سمند با 64 هزار و 513 دستگاه و پژو پارس با 63 هزار و 48 دستگاه بيشترين تيراژ خودورهاي توليدي ايران خودرو را دراختيار دارند.

در گروه سايپا هم در هشت ماه گذشته انواع پرايد با 350 هزار دستگاه، ريو با 11 هزار و 316 دستگاه و تندر 90 با 14 هزار و 64 دستگاه بيشترين تيراژ خودورهاي توليدي را در اختيار داشتند.

مجموع توليد خودورهاي سواري و وانت تا آخر آبان ماه سال جاري برابر با 821941 دستگاه بوده که نسبت به سال گذشته 9 درصد افزايش داشته است.

در همين حال در گروه خودورهاي تجاري اعم از کاميون، کاميونت، اتوبوس و ميني بوس در شرکت ايران خودرو ديزل توليد انواع خودور تجاري معادل 7 هزار و 459 دستگاه بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد افزايش داشته است.

از سوي ديگر در گروه خودرو سازي سايپا و در شرکت هاي سايپا ديزل و زامياد توليد انواع خودورهاي تجاري برابر 2 هزار و 602 دستگاه بوده است که 49 درصد مدت مشابه سال قبل توليد شده است.

مجموع توليد انواع خودورهاي تجاري در هشت ماه گذشته سال 88 برابر با 10 هزار و 61 دستگاه بوده 85 درصد مدت مشابه سال قبل توليد شده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار