به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آماري هاي رسمي نشان مي دهد تلاش براي خودكشي در ميان كودكان در سال 2015 بيش از 400 درصد نسبت به سال 2014 افزايش يافته است.
سميره مرعي فريعه وزير امور زنان ، خانواده و كودكان تونس در اين باره گفت: موارد خودكشي در ميان كودكان در سال 2014 تنها 40 مورد بود كه اين تعداد در سال 2015 به 184 مورد رسيده است.
فريعه در جريان جلسه عمومي نمايندگان مجلس تونس گفت: افزايش تعداد موارد خودكشي لازم به توضيح نيست ولي بايد به خانواده ها نسبت به اين مساله آگاهي بيشتري داد.
وي گفت تمايل كودكان به خودكشي راهي براي بيان احساس نااميدي در ميان خانواده هايي است كه در وضعيت نامناسب اجتماعي و اقتصادي به سر مي برند و كودكان خود را باري بر دوش آنان مي دانند.
وزير امور زنان خانواده و كودكان تونس گفت گزارش نماينده حمايت از كودكان نشان مي دهد ايالت صفاقس مقام اول را در موارد اقدام به خودكشي به خود اختصاص داده و 34 مورد خودكشي در اين ايالت ثبت شده و ايالت هاي بنزرت و باجه نيز با 18 مورد خودكشي در رديف دوم و سوم قرار دارند.
فريعه اشاره كرد كه فقر و حاشيه نشيني كودكان را به فكر خودكشي مي اندازد.
انقلاب تونس هم كه سر آغاز بهار عربي در كشورهاي عربي و اسلامي بود، با خودسوزي جواني تحصيلكرده و بيكار به وقوع پيوست .
تونس همچنان با معضل بيكاري افراد تحصيلكرده و بحران اقتصادي مواجه است. بيكاري در اين كشور به حدي است كه سنديكاهاي كارگري و احزاب چندين بار با انجام تظاهراتي خواستار حل مشكلات از سوي دولت شده اند.