آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۵۹۴۰
صادق جعفری‌ چگنی:

قتل یک خانواده ۳ نفره در اندیمشک

دادستان عمومی و انقلاب اندیمشک از کشف اجساد یک خانواده ۳ نفره در این شهرستان که با شلیک گلوله به قتل رسیده‌اند خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق جعفری‌ چگنی گفت: شب گذشته اجساد یک خانواده سه نفره که با شلیک گلوله به قتل رسیده‌اند در منزل مسکونی آنان واقع در روستای دوکوهه از توابع بخش مرکزی اندیمشک کشف شد.

 

وی افزود: این افراد شامل شوهر، همسر و دختر بچه خردسال آنان است که بر اساس شواهد اولیه بیش از سه روز از زمان وقوع قتل آنان گذشته است.

 

دادستان عمومی و انقلاب اندیمشک اضافه کرد: در کنار اجساد این قربانیان یک قبضه اسلحه کلت کمری به‌دست آمده است.

 

جعفری‌چگنی گفت: علت و انگیزه این قتل هولناک تاکنون به صورت قطعی مشخص نیست و تحقیقات مقدماتی زیر نظر بازپرس ویژه قتل و ماموران جنایی پلیس آگاهی اندیمشک در حال انجام است.

 

وی تاکید کرد: تا اعلام نظر کارشناسان و پزشکی قانونی امکان اعلام نظر قطعی این اقدام وجود نداشته و تحقیقات در این خصوص همچنان ادامه دارد.

 

دادستان عمومی و انقلاب اندیمشک در پایان گفت: از شهروندان در خواست می‌کنیم که به شایعات بی‌پایه و اساس به ویژه در فضاهای مجازی و اجتماعی توجه نکرده و برای پیگیری چنین حوادثی فقط از مبادی رسمی اخبار را دنبال کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار